diumenge, 20 de maig del 2012

BRAÇ DE GITANO AMB CREMA DE MANTEGA I GANACHE DE XOCOLATA BLANCA


Avui  he provat els dos nous productes de la casa Nestlé que em van arribar l' altre dia, la xocolata blanca per fondre i la negra  amb gust intens. M' han donat molts bons resultats, ha quedat un braç de gitano molt bo, i que a tots ens ha agradat molt. 



L' he farcit amb una crema de mantega a la xocolata i l' he untat per damunt amb una ganache de xocolata blanca. Boníssim!! 
La recepta de la planxa de pa de pessic pel braç de gitano la podeu trobar aquí.


INGREDIENTS

Per la crema de mantega a la xocolata,
250 grs. de mantega estovada a temperatura ambient
140 grs. de sucre (millor si és sucre en pols )
70 ml. d' aigua
60 grs. de xocolata "Nestlé postres intenso"


Per la ganache de xocolata blanca

150 grs. de xocolata "Neslé postres blanco"
70 ml. de nata líquida


PREPARACIÓ

Fem la crema de mantega: Batem amb la batedora de varilles la mantega, l' aigua, el sucre i la xocolata desfeta al microones.
Fem la cobertura de xocolata blanca: posem la nata líquida en un cassó al foc. Quan bull, la retirem i afegim la xocolata blanca a trossos. Barregem bé fins que estigui ben desfeta. La deixem refredar barrejan-la de nou de tant en tant.
Omplim la planxa de pa de pessic amb la crema de mantega, l' enrotllem i l' untem amb la ganache de xocolata blanca. El decorem com més ens agradi i el reservem a la nevera. 



19 comentaris:

  1. Quina bona manera d'aprofitar les dues xocolates, un braç de gitano de primera.
    Jo també he rebur les xocolates estic pensant a veure qué faig.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Has aprofitat les xocolates al màxim. T'ha quedat un braç de gitano genial !!!
    petons

    ResponElimina
  3. Que bo i que bonic.
    M'agraden cada vegada més el brasos de gitano. (la xocolata també)

    Petons Anna

    ResponElimina
  4. Quina cosa mes bonica...i bona !!! amb xocolata blanca al demunt !!!!
    Demá faré la teva coca ,no me la puc perdre, u provarè amb la pani...i amb anìs del MONO...ja,ja,ja...
    Petonets.

    ResponElimina
  5. uau! que bo! m'encanta la xocolata blanca, encara que intento no menjar-ne gaire però amb aquest postre em sembla que cauré!

    ResponElimina
  6. A casa, un braç com aquest ens faria ben feliços!

    ResponElimina
  7. caray¡¡ que bonito y bueno este brazo con estos ricos chocolates,divino el corte
    bona setmana

    ResponElimina
  8. Jo tinc a punt els xocolates, pero encara no els he provat! Quina pinta que fa aquest braç de gitano!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  9. Jo encara no he tingut l´ocasió de provar-los, tampoc els he rebut, però alguns blocaires m´han comentat que la xoco blanca es deixa treballar.
    El braç de gitano es veu molt esponjós.

    ResponElimina
  10. T'ha quedat sensacional! La combinació del farcit i la ganache ha de quedar molt bona.
    Jo també he provat la xocolata blanca i va molt bé ;)

    ResponElimina
  11. oh, que bo!!! Jo també ja he provat la xocolata blanca postres Nestlé, d'aquí a poc publico. Aquest braç de gitano t'ha sortit rodó! (mai més ben dit, hi hi). Petons

    ResponElimina
  12. mmmmmmm...quina pinta taaaaan bona aquest barç de gitano!!!
    Ja es comercialitza la blanca? l'altre dia la vaig buscar al super i no la tenien...
    Petuents,
    Eva.

    ResponElimina
  13. buffs!!! Quin pecat més deliciós!! té una pinta irresitible...
    Petons

    ResponElimina
  14. aquestes xocolates les tinc que tastar.... i amb un braç com aquests teu...!! em sembla una magnifica proposta

    ResponElimina
  15. Hola, Uf! Quin braç de gitano més espectacular!!!! petonets

    ResponElimina
  16. Té una pinta boníssima! m'encanta el xocolate!!!

    Petons

    ResponElimina
  17. Hola,

    La xocolata blanca m' ha agradat molt. La negra també, amb un gust més intens que la normal.
    Eva, jo crec que sí que ja es comercialitza, encara que aquestes eren unes mostres que em van enviar.

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.