diumenge, 5 de febrer del 2012

TORRADA VEGETAL AMB LLONGANISSA




Quan fa molt fred, ens agrada encendre la llar de foc, a més de la calefacció. Dóna molt caliu, i escalfor extra. I les torrades que s' hi fan tenen un gust tan diferent..., molt més bo que les que surten de la torradora.
A més, les llonganisses que vam fer a primers de desembre ja estan al punt que ens agrada, i així van sortir aquestes torrades que segur repetirem aviat...

INGREDIENTS

Llesques de pa
enciam
olives farcides
llonganissa
tomàquets (millor de penjar, que suquem molt més)
alls, sal, oli d' oliva

PREPARACIÓ

Torrem el pa. Hi fregem all i el suquem amb tomàquet. Tallem l' enciam petit i les olives a rodanxes. Escampem l' enciam i les olives per damunt el pa i la llangonissa tallada fineta. Amanim amb oli d' oliva i una mica de sal.

22 comentaris:

  1. dia ideal con este frio un buen fuego una torrareta y una llonganiza casolana y un poco de vegetal
    fiests perfecta
    bona setmana

    ResponElimina
  2. Una torrada fantàstica , de les que m´agraden a mi. No has trias millor paratge que el d´aquest cap de setmana fred per menjar-se-la al costa de la llar de foc...Fantàstic1

    ResponElimina
  3. No hi ha res com el caliu de la llar de foc. A mí m´hipnotitza i no puc deixar de mirar el foc. I les llonganisses estan en un punt perfecte. I les que queden penjant.... quina enveja! :):)

    Petons!

    ResponElimina
  4. Això si que es una torrada com deu mana!!!!!!!!Petons i abrassades.

    ResponElimina
  5. Quins records..... Nosaltres feiem turisme rural, entre Gironella i Casserres i anyoro aquestes torrades fetes a la brasa !!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Aixó es un luxe, poder torrar el pa d'aquesta manera, ja m'agradaría i la llonganissa cassolana tot junt per llepar-se els dits.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Ohhhhhhhhh .quin caliu tan agradable ..... i les torrades fetes al caliu no tenen res a veure amb les de la torradora I si a sobre hi poses llonganissa casolana ...... doblement bó.
    Petons

    ResponElimina
  10. Això és trampa!!!! Amb aquesta llar de foc i les llonganisses casolanes...ha de sortir una torrada d'estrella michelin!!! :))
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  11. umm, el pá torradet al foc de lenya!!
    les llonganisses, perfectes.
    tot boniiiissim

    ResponElimina
  12. Apa! Amb la llonganissa feta a casa, a la llar de foc, aquesta torrada es mereix un BRAVO!!!!!
    Petons

    ResponElimina
  13. Aquesta torrada és de restaurant de luxe, feta a la llar i amb la llonganissa de casa ja no es pot demanar més!

    ResponElimina
  14. Anna, que bona! Torrades a la brasa... com les enyoro! Jo no tinc llar de foc. I amb aquest fuet, productes 100€qualitat assegurats! Petons

    ResponElimina
  15. Quin luxe de torrada!!! ja fa molts d´anys que no menjo pa torrat en foc de llenya, no saps quina enveja :)) ummmm...un petonet

    ResponElimina
  16. Quin luxe poder torrar el pa directament a la llar de foc, amb les nevades d'aquests dies ve molt de gust. I amb llonganisses de collita pròpia encara han de ser més bones ;)

    ResponElimina
  17. Noia ni hi ha com una bona torrada feta amb llenya, el que li posis sobra, segur que estarà bo
    Petons

    ResponElimina
  18. Hola, Anna,
    M'agrada molt les dues coses la llonganissa i la llar de foc. A casa
    quan fa fred, fins ben bé Setmana Santa l'encenem (és una gran sort)! Dóna molta vida i el menjador sembla més acollidor.
    felcicitats per l'entrada,

    ResponElimina
  19. On dius que les tens penjades aquestes llonganisses????

    M'encanta la torrada feta a la brasa de veritat i així amb la mica de verd i les olives li dones un toc diferent!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  20. Hola,

    Les torrades a la brasa tenen un gust molt diferent,hem d' aprofitar que fa fred, i una de les coses bones que té és menjar aquestes torrades al costat del foc.
    I les llonganisses casolanes.. m' agradaria enviar-vos'en un trosset a tots perquè les tastessiu...

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina
  21. Podríeu fer un article explicant l'elaboració de les llonganisses que veu fer? Moltes gràcies i felicitats pel blog!

    Ignasi

    ResponElimina
  22. Bona idea, Ignasi. aviat serà temporada de tornar a fer llangonisses, i m' agradaria explicar tot el procés. Gràcies

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.