Una recepta del curs de cuina que vam fer de "El taller catering".
L' he fet vàries vegades, que surt molt bo!!
INGREDIENTS
400 grs. d' arròs (millor si és arròs bomba)
4 calamarsets nets amb les potes
1 ceba tallada petita
3 botifarres negres
1 l. de brou de peix
sal, oli.
PREPARACIÓ
Daurem els calamars i les potes en una paella. Reservem.
Triturem les botifarres amb el brou de peix ( en reservem una, que farem a talls i fregirem, reservant-la per decorar).
Ofeguem la ceba amb oli i un polset de sal. Quan agafi color, afegim els calamars (podem reservar les potes per decorar) i l' arròs, donem unes voltes i hi aboquem el brou amb les botifarres triturades. Rectifiquem de sal, i deixem coure 20 minuts.
Quan ja està llest, hi posem al damunt la botifarra reservada i les potes dels calamars.
OOOoohhh!!! que bó... en aquest taller elaboreu coses ben bones i sencilles.. Això ho faré segur. Petons,
ResponEliminaes estupendo la combinacion un mar y montaña perfecto y muy bueno,me encanta el arroz de cualquier manera
ResponEliminapetons
Bona combina i amb la botifarra negra,... me l'apunto.
ResponEliminaPetons
Mmmmm, un mar i muntanya deliciós!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina combinació tan bona. fa temps que no compro butifarra negra.
ResponEliminajeje és que quan una recepta surt bona, no pots evitar repetir-la un cop i un altre... i la pressió externa és insoportable!!!!! jajaja
ResponEliminaUn petonet!! :D
Uhmmmm!! Deliciós!! M'encanta aquesta combinació de botifarra negra amb els calamarcets.
ResponEliminaPetonets guapa
Una combinació de sabors molt ben aconseguida per al meu gust, no m'estranyes que el repeteixis!
ResponEliminaAquests mars i muntanya queden molt gustosos. Un plat bonissim que te l'exit assegurat!
ResponEliminaEl plat és deliciós però m´ha encanta el popet que hi has posar a sobre...sembla un ninonet.
ResponEliminaUn arròs mar i muntanya, i la botifarra negra deu donar-li un toc molt bo
ResponEliminaPetons
ha de ser ben bo aquest arròs!
ResponEliminaUn mar i montanya que ve molt de gust.
ResponEliminaPetons.
Quin arrós més bó i a més fàcil de fer ...... Amb el teu permís t'el copiaré.
ResponEliminaPetons
Anna, quina salivera que m'ha entrat veient aquest munt de bones receptes. Des de el fessols de Santa Pau fins aquest mat i montanya, els vol au vent, el pastis, ummmm que bo tot! Es veu una recepta força senzilla de fer però amb un resultat espectacular.
ResponEliminaPetons!
Hola Anna:
ResponEliminasoc nova al teu blog, peró m'hi quedo, tens unas receptes estupendes.
Aquest arros,....genial.
Fins la propera.
Aquest arrós amb butifarra negra es espectacular!.
ResponEliminaA casa, som uns enamorats del Bergueda i ja he controlat les receptes que tens d'alguns platstípics de la zomna.
Em quedo de seguidora.
Petonets.
Hola,
ResponEliminaEspero que us animeu a fer aquest arròs tan bo i facilet.
Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Ptns.
Ostres, la botifarra negra li deu donar molt bon gust a l'arròs!! Quina bona pinta!!
ResponEliminaPetons!