dimarts, 25 d’octubre del 2011

ARRÒS DE CALAMARSETS I BOTIFARRA NEGRA

Una recepta del curs de cuina que vam fer de "El taller catering".
L' he fet vàries vegades, que surt molt bo!!

INGREDIENTS

400 grs. d' arròs (millor si és arròs bomba)
4 calamarsets nets amb les potes
1 ceba tallada petita
3 botifarres negres 
1 l. de brou de peix
sal,  oli.

PREPARACIÓ

Daurem els calamars i les potes en una paella. Reservem.
Triturem les botifarres amb el brou de peix ( en reservem una, que farem a talls i fregirem, reservant-la per decorar).
Ofeguem la ceba amb oli i  un polset de sal. Quan agafi color, afegim els calamars (podem reservar les potes per decorar)  i l' arròs, donem unes voltes i  hi aboquem el brou amb les botifarres triturades. Rectifiquem de sal, i deixem coure 20 minuts.
Quan ja està llest, hi posem al damunt la botifarra reservada i les potes dels calamars. 

19 comentaris:

  1. OOOoohhh!!! que bó... en aquest taller elaboreu coses ben bones i sencilles.. Això ho faré segur. Petons,

    ResponElimina
  2. es estupendo la combinacion un mar y montaña perfecto y muy bueno,me encanta el arroz de cualquier manera
    petons

    ResponElimina
  3. Bona combina i amb la botifarra negra,... me l'apunto.

    Petons

    ResponElimina
  4. Mmmmm, un mar i muntanya deliciós!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Quina combinació tan bona. fa temps que no compro butifarra negra.

    ResponElimina
  6. jeje és que quan una recepta surt bona, no pots evitar repetir-la un cop i un altre... i la pressió externa és insoportable!!!!! jajaja

    Un petonet!! :D

    ResponElimina
  7. Uhmmmm!! Deliciós!! M'encanta aquesta combinació de botifarra negra amb els calamarcets.
    Petonets guapa

    ResponElimina
  8. Una combinació de sabors molt ben aconseguida per al meu gust, no m'estranyes que el repeteixis!

    ResponElimina
  9. Aquests mars i muntanya queden molt gustosos. Un plat bonissim que te l'exit assegurat!

    ResponElimina
  10. El plat és deliciós però m´ha encanta el popet que hi has posar a sobre...sembla un ninonet.

    ResponElimina
  11. Un arròs mar i muntanya, i la botifarra negra deu donar-li un toc molt bo
    Petons

    ResponElimina
  12. Quin arrós més bó i a més fàcil de fer ...... Amb el teu permís t'el copiaré.
    Petons

    ResponElimina
  13. Anna, quina salivera que m'ha entrat veient aquest munt de bones receptes. Des de el fessols de Santa Pau fins aquest mat i montanya, els vol au vent, el pastis, ummmm que bo tot! Es veu una recepta força senzilla de fer però amb un resultat espectacular.
    Petons!

    ResponElimina
  14. Hola Anna:
    soc nova al teu blog, peró m'hi quedo, tens unas receptes estupendes.
    Aquest arros,....genial.
    Fins la propera.

    ResponElimina
  15. Aquest arrós amb butifarra negra es espectacular!.
    A casa, som uns enamorats del Bergueda i ja he controlat les receptes que tens d'alguns platstípics de la zomna.
    Em quedo de seguidora.
    Petonets.

    ResponElimina
  16. Hola,

    Espero que us animeu a fer aquest arròs tan bo i facilet.

    Moltes gràcies pels vostres comentaris.

    Ptns.

    ResponElimina
  17. Ostres, la botifarra negra li deu donar molt bon gust a l'arròs!! Quina bona pinta!!
    Petons!

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.