No, no tinc ceps silvestres, tan de bo!! ... aquesta recepta l' he fet amb ceps de cultiu, que no són tan bons, però també m' han servit per fer aquests vol-au-vents i han quedat prou bé!
És una recepta que la podem fer amb vol-au-vents grans (un per persona) o bé dels petits i servir-lo com aperitiu.
INGREDIENTS
6 espàrrecs verds (poden ser congelats)
100 ml. de nata per cuinar
100 grs. de gambes pelades
5 ous
100 grs. de ceps o altres bolets (xampinyons, gírgoles,camagrocs....)
4 vol-au-vents
oli d' oliva, sal, pebre negre
PREPARACIÓ
Tallem es espàrrecs a trossos i els fem bullir 5 minuts (si són frescos) els congelats, no cal.
Saltegem els bolets en oli d' oliva, afegim els epàrrecs i per últim les cues de gambes.Salem.
Batem bé els ous amb la nata, un pols de sal i un de pebre i els afegim a la paella. Deixem que els ous es quallin.
Posem els vol-au-vents al forn a escalfar i els farcim amb la preparació anterior.
Una proposta molt bona. No tenia ni idea que hi haguessin ceps de cultiu!
ResponEliminaAnna; Desconeixia -com la Nuri- l'ho del ceps.
ResponEliminaSemblen sistellets acabats d'arribar del mercat¡¡
Que vagi de gust Anna¡¡
vaja any més dolent de bolets......jo encara no hi he anat i aquest pas em sembla que m'hauré de conformar menjant-ne de conserva o congelats, quina llàstima
ResponEliminaHola Anna, guapa tu
ResponEliminasempre donen la talla, quedes com una reina a taula, estan d´allò més bons i fet en un plis plas,...jo sempre en quin una caixeta al rebost.
mil petonets Susanna
Ala, ala, si estan plens a vessar, quina pintaaa! :D Una combinació d'èxit segur :) Un petonet!
ResponEliminame imagino estos deliciosos volavents pero con ceps del tiempo del Bergueda,tiene que ser divino,lastima que este año no quieren salir
ResponEliminabona setmana
peto
Un entrant perfecte! I a veure si plou!!!
ResponEliminaEnguany em sembla que ens haurem de conformar amb aquests ceps i els deshidratats. :(
ResponEliminaHa de ser un entrant boníssim!
Petons!
Doncs si a la teva terra no teniu ceps silvestres... ja em diràs què trobaran els caçadors de bolets aquest any!
ResponEliminaMolt bona proposta!
Petons
Està sent un any horrorós de bolets :(
ResponEliminaAquest volauvents han de quedar boníssims, la combinació d'ingredients del farcit m'encanta!
Que bons els vol-au-vants!!! Farcits del què vulguis, m'encanten. Amb ceps han d'estar deliciosos!!
ResponEliminaPetonets guapa
Al pas que anem pocs bolets podrem nejar, peró aquests de cultiu ja ens serveixen. Els vol-au-vents t`han quedat molt bé amb els ceps i els espàrrecs.
ResponEliminaPetons.
Per sort que teniu els de cultiu...La combinació amb la pasta fullada és deliciosa.
ResponEliminaHola Anna, aquesta recepta es fantastica per un dinar de convidats, gràcies guapa!
ResponEliminaUna recepta boníssima!!
ResponEliminaAviam si plou i en podem recollir al bosc ,eh?
Emma
Els vol-au-vents han de ser una delícia... llàstima que no hi hagi bolets!!
ResponEliminaCeps de cultiu? No en tenia ni idea!
Petonets
Sandra
Hola,
ResponEliminaDoncs sí, és un any molt dolent de bolets. A veure si aquests dies plou un mica més i podem trobar encara bolets, si més no aquí al Baix Berguedà.
El cep de cultiu té un gust molt suau, i s' assembla forçz al silvestre, si més no pel que fa a la consistencia i l' aspecte.
Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.
per a mi també ha estat una sorpresa això dels ceps de cultiu... la recepta .. deliciosa!!
ResponEliminaQué bonic presentar amb voulavents algo tan bo!
ResponEliminaLas recetas de Glutoniana
He conocido tu blog por casualidad y me ha gustado mucho, de hecho soy ya seguidora :D
ResponEliminaMenuda receta, traete un trocito a mi blog jeje.
Te invito a que lo conozcas, sientete como en casa.
Un besito linda ^^
http://janakitchen.blogspot.com