diumenge, 16 d’octubre del 2011

"VOL-AU-VENTS" AMB CEPS

No, no tinc ceps silvestres, tan de bo!! ... aquesta recepta l' he fet amb ceps de cultiu, que no són tan bons, però també m' han servit per fer aquests vol-au-vents i han quedat prou bé! 
És una  recepta que la podem fer amb vol-au-vents grans (un per persona) o bé dels petits i servir-lo com aperitiu.

INGREDIENTS

6 espàrrecs verds (poden ser congelats)
100 ml. de nata per cuinar
100 grs. de gambes pelades
5 ous
100 grs. de ceps o altres bolets (xampinyons, gírgoles,camagrocs....) 
4 vol-au-vents
oli d' oliva, sal, pebre negre

PREPARACIÓ

Tallem es espàrrecs a trossos i els fem bullir 5 minuts (si són frescos) els congelats, no cal.
Saltegem els bolets en oli d' oliva, afegim els epàrrecs i per últim les cues de gambes.Salem.
Batem bé els ous amb la nata, un pols de sal i un de pebre i els afegim a la paella. Deixem que els ous es quallin.
Posem els vol-au-vents al forn a escalfar i els farcim amb la preparació anterior.

20 comentaris:

  1. Una proposta molt bona. No tenia ni idea que hi haguessin ceps de cultiu!

    ResponElimina
  2. Anna; Desconeixia -com la Nuri- l'ho del ceps.
    Semblen sistellets acabats d'arribar del mercat¡¡
    Que vagi de gust Anna¡¡

    ResponElimina
  3. vaja any més dolent de bolets......jo encara no hi he anat i aquest pas em sembla que m'hauré de conformar menjant-ne de conserva o congelats, quina llàstima

    ResponElimina
  4. Hola Anna, guapa tu

    sempre donen la talla, quedes com una reina a taula, estan d´allò més bons i fet en un plis plas,...jo sempre en quin una caixeta al rebost.

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Ala, ala, si estan plens a vessar, quina pintaaa! :D Una combinació d'èxit segur :) Un petonet!

    ResponElimina
  6. me imagino estos deliciosos volavents pero con ceps del tiempo del Bergueda,tiene que ser divino,lastima que este año no quieren salir
    bona setmana
    peto

    ResponElimina
  7. Enguany em sembla que ens haurem de conformar amb aquests ceps i els deshidratats. :(
    Ha de ser un entrant boníssim!
    Petons!

    ResponElimina
  8. Doncs si a la teva terra no teniu ceps silvestres... ja em diràs què trobaran els caçadors de bolets aquest any!
    Molt bona proposta!
    Petons

    ResponElimina
  9. Està sent un any horrorós de bolets :(
    Aquest volauvents han de quedar boníssims, la combinació d'ingredients del farcit m'encanta!

    ResponElimina
  10. Que bons els vol-au-vants!!! Farcits del què vulguis, m'encanten. Amb ceps han d'estar deliciosos!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  11. Al pas que anem pocs bolets podrem nejar, peró aquests de cultiu ja ens serveixen. Els vol-au-vents t`han quedat molt bé amb els ceps i els espàrrecs.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Per sort que teniu els de cultiu...La combinació amb la pasta fullada és deliciosa.

    ResponElimina
  13. Hola Anna, aquesta recepta es fantastica per un dinar de convidats, gràcies guapa!

    ResponElimina
  14. Una recepta boníssima!!
    Aviam si plou i en podem recollir al bosc ,eh?
    Emma

    ResponElimina
  15. Els vol-au-vents han de ser una delícia... llàstima que no hi hagi bolets!!
    Ceps de cultiu? No en tenia ni idea!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  16. Hola,

    Doncs sí, és un any molt dolent de bolets. A veure si aquests dies plou un mica més i podem trobar encara bolets, si més no aquí al Baix Berguedà.
    El cep de cultiu té un gust molt suau, i s' assembla forçz al silvestre, si més no pel que fa a la consistencia i l' aspecte.

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina
  17. per a mi també ha estat una sorpresa això dels ceps de cultiu... la recepta .. deliciosa!!

    ResponElimina
  18. He conocido tu blog por casualidad y me ha gustado mucho, de hecho soy ya seguidora :D
    Menuda receta, traete un trocito a mi blog jeje.
    Te invito a que lo conozcas, sientete como en casa.
    Un besito linda ^^
    http://janakitchen.blogspot.com

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.