diumenge, 3 de juliol del 2011

MILFULLS DE CARBASSÓ I PASTA

Començen a haver-hi carbassons a l' hort, i també cebes, per tant ara toca fer receptes amb aquests ingredients, i si a més poden ser receptes fresquetes i que no ens portin massa feina a la cuina, millor.


INGREDIENTS


làmines de canalons ( n'hi vaig posar dues a cada milfulls)
carbassons (per dos milfulls, 1 carbassó de mida mitjana)
cebes  tendres  (per cada milfulls, 1 ceba si no es massa gran)
llagostins o gambes  ( 2 o 3 per cada milfulls)
vieires ( 3 o 4 per cada milfulls)


PREPARACIÓ


Posem aigua salada al foc i quan bulli, afegim les làmines de canaló. Les deixem bullir l' estona que ens recomani el fabricant. Les escorrem i les posem a refredar esteses damunt el marbre.
Tallem el carbassó a rondanxes primetes i les fem fregir a la planxa amb una mica d' oli d' oliva. Reservem.
Tallem la ceba a juliana i també la fem fregir a foc lent en una paella amb oli d' oliva fins que estigui ben confitada.
Reservem també.
Fregim les vieires en oli i les gambes ( que haurem pelat i reservat els caps). També les reservem. En el mateix oli exprimim els caps de les gambes o llagostins fins que surti el coral i li donem unes voltes a la paella.
Muntem el plat: Una làmina de caneló, ceba, carbassó, una altra làmina de caneló, ceba, carbassó i a damunt, les gambes, les vieires i amanim amb l' oli del coral.

24 comentaris:

  1. Boníssim!!!! Jo amb carbassons faig molt poques coses, a veure si aquest estic amplio el meu ventall de plats!

    ResponElimina
  2. Què original que és aquest milfulls, m'encanta la combinació de sabors!!!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Anna, PERFECTE...amb làmines de canelons ho trobo originalíssim. Dóna la sensació que quedes més satisfeta que no pas si fos amb làmines de pasta de full. M´encanta la combinació d´ingredients.

    ResponElimina
  4. Una manera diferent per menjar les plaques de canelons, m'agrada molt aquesta recepta.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Un plato exquisito, la presentación me ha encantado.
    Besos

    ResponElimina
  6. Quina sort poder gaudir de carbassons del propi hort!
    Fa poc vaig descobrir que la pasta i el carbassó lliguen super bé! I si a més hi poses gambes i vieires llavors resulta excepcional!

    ResponElimina
  7. Que sano y rico te ha quedado éste plato.

    Feliz verano

    ResponElimina
  8. me gusta la idea de este milfulls y ademas con producto de casa mas
    bona setmana
    miquel

    ResponElimina
  9. Quin goig poder preparar plats amb les verduretes de l'hort, eh? I més quan el plat acaba sent tan espectacular com aquest!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  10. Hola Anna, un plat boníssim i molt original. Un petò.

    ResponElimina
  11. Bomissim aquest primer plat.
    Petons

    ResponElimina
  12. Hola Anna,
    Quin plat més bo i original!!!! Petons

    ResponElimina
  13. Una recepta molt adient per a la calor, i a més amb verduretes!

    ResponElimina
  14. Uns mil fulls espectaculars, i segur que deliciosos
    Petons

    ResponElimina
  15. Molt original milfulls, i aprofitan la temporada de carbassons, jo també estic fent de tot amb els que hem porta el meu pare, però tan sofisticat ... Deliciós. petons,

    ResponElimina
  16. De veritat que t'envejo per tenir un hortet! És una delícia tenir tantes coses acabades de collir.

    Una recepta molt original :)

    Las recetas de Glutoniana

    ResponElimina
  17. Nice post, thank you. I just signed up to your rss feed!

    ResponElimina
  18. I amb les verdures de l'hort de casa!!.... això ha de tenir un sabor molt i molt especial...
    una abraçada

    ResponElimina
  19. hola,

    La verita és que s' ha d' aprofitar les verudres de la temporada, que collides a l' hort són molt bones, i una recepta freda sempre ve de gust amb aquesta calor.

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina
  20. Anna; Aquestes receptes fetes amb ingredients frescos i acabats de collir de l'hort... no tinc res a dir, bé si que vagi de gust Anna¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  21. NO hi ha res com cuinar amb verdures de temporada. molt bo aquest milfulls!

    ResponElimina
  22. receptes fresques,i amb ingredients encara més frescos .. no es pot demanar una delícia més gran...
    Una abraçada

    ResponElimina
  23. Feia massa temps que no passava per aquí i m'he perdut un munt de receptes boníssimes! perdona per comentar amb retard però t'hi comento igualment perquè amb la pinta que fan... Aquest milfulls ens anirà genial per anar gastant els carbassons de l'hort!!! :D

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.