dijous, 14 de juliol del 2011

CREMA DE CARBASSA AMB MARISC



L' altra dia  ens vam menjar la crema de carbassa freda, i en vasets individuals, per fer l' aperitiu.
Vaig  utilitzar una carbassa d' estiu, del tipus violí, que són petitetes i van molt bé per fer aquesta crema. Els vaig decorar amb gambes , altres vegades els he decorat amb vieires. Trieu la opció que més us agradi.
Ah! Els vasets de la crema que hi ha les gambes són de plàstic, dels que es llencen. 


INGREDIENTS


1 carbassa tipus violí (que pesi al voltant del kg.)
1 ceba grossa

2 patates de mida mitjana
3 porcions de formatget (tipus "caserio")
1 litre de brou de peix (podem fer-ne servir de l' envasat en brik, d' una marca de confiança)
mig vas d' aigua.
1 raig d' oli d' oliva, sal i pebre.
gambes pelades o vieires


PREPARACIÓ

Pelem la carbassa, la ceba i la patata. Tallem a trossos i els posem en una olla amb el brou i el mig vas d' aigua. Afegim els formatgets i l' oli d' oliva. Deixem bullir fins que sigui ben cuit. Afegim la sal que calgui i una mica de pebre. Triturem ben fi.
Deixem refredar la crema i la posem en vasets. Fregim les gambes o les vieires a la paella, les punxem amb una broqueta i les posem damunt del vas.

13 comentaris:

  1. Hola Anna, quin goig que fan aquests gotets de crema. Ara mateix m´en pendria un. Gràcies per estar a la meva voreta aquest dies, ara ja estem recuperats el bloc i jo. Una abraçada i GRACIES.

    ResponElimina
  2. Una crema riquísima y muy bien presentada, me gusta.
    Besos

    ResponElimina
  3. Boníssima!! i amb el toc de les gambes la fa molt especial. Petonets!

    ResponElimina
  4. Fan molt bona pinta les coses presentades en gotets, segur que els teus convidats van gaudir del que es vas preparar. O és que els convidats eren els de casa? jajaja.


    Las recetas de Glutoniana

    ResponElimina
  5. Aquesta crema ben fresqueta es ideal per un sopar ¡¡ A més així presenat amb vasets individuals quede perfecte.
    Petons

    ResponElimina
  6. Una crema ideal, estiuenca i com no marítima...Molt bona presentació.

    ResponElimina
  7. El marisc li dona molt bon contrast a la crema de carbassa
    Petons

    ResponElimina
  8. Queda molt elegant presentada amb gotets.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Que suerte he venido antes que se terminen, me llevo uno.

    ResponElimina
  10. Me la quedo igual per aperitiu que com a plat principal, a l'estiu fresquet, això sí, i és que la carbassa m'agrada taaant!

    ResponElimina
  11. Molt bona, i el marisc li dona un toc especial. Així en gotets perfecte, però en plat un excel·lent entrant!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. Hola,

    A nosaltres ens agrada la crema de carbassa de totes maneres, però ara ben fresqueta és ideal.
    Espero que us animeu a fer aquesta recepta.

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina
  13. Jo l'he fet com a entrant del sopar de Nadal. L'hem menjat tebia i ha agradat molt. Enlloc de formatgets he fet servir nata.
    Gràcies per la recepta.
    Salva

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.