dimarts, 31 de maig del 2011

FLAM DE POMA

Aquest és un flam d' èxit assegurat , queda molt fi de gust , suau i el preparem en un tres i no res. ..


INGREDIENTS

370 gr. de llet condensada (1 pot petit)
4  pomes
6 ous
mig vas d' aigua
1 vas de llet 
mitja llimona
caramel líquid pel motlle 


PREPARACIÓ


Pelem les pomes, les tallem a trossets i les fem coure amb  mig vas d' aigua i el suc de mitja llimona.
Quan tenim les pomes cuites, les colem.
Les barregem amb ajuda de la batedora amb la llet condensada, el vas de llet i els ous .
Aboquem la barreja en una flamera caramelitzada i fem coure el flam al bany maria durant uns 45 minuts a 180º ( per saber si està apunt el punxem amb un escuradents).
El desmotllem quan és ben fred (millor si el fem el dia abans) i ja el podem decorar.  


26 comentaris:

  1. Anna, aquest flam té un aspecte apetitós i esponjos...mmmmm!! deliciós em ve la seva flaire...Ja saps que a mi m´encanten els flams.

    Ha d´estar boníssim!

    ResponElimina
  2. Aquests postres fresquets m'encanten! Què esponjós que es veu. Les fotos són molt xules!
    Ara mateix me'n menjaria un bon tall.
    Petons

    ResponElimina
  3. Oh, oh,oh!!!!
    Me l'apunto, a aquest pas hauré d'ampliar la cuina, la nevera, el congelador... No donc l'abast de tantes coses bones

    ResponElimina
  4. Ara mateix me'n menjaria un taller per sopar!. Quina textura tan fina que es veu!

    ResponElimina
  5. Hola Anna!!Però quina pinta que fa aquest flammm!! :) A casa, a part de l'àvia, els altres no sóm gairè de flams, però si de pomes. Així que aquest és un flam ideal.
    Un petonás

    ResponElimina
  6. Si que deu ser bó aquest flam. Me l'apunto i una altre cosa per fer. Pero es que le spostres amb poma son bonissimes.
    Petons t'ha quedat genial

    ResponElimina
  7. Ha de ser boníssim amb la poma. No l'havia vist mai, en prenc nota!!!! Petons

    ResponElimina
  8. Anna aquest flam es bonissím!!! I t´ha quedat de luxe. A casa el feiem igual, igual; però no sé perque un bon dia ja no el vam fer mes. Gràcies per recordar-m´ho!
    Petons!

    ResponElimina
  9. Has aconseguit amb una foto i una recepta boníssima, que em vinguin ganes de fer-ne una cullerada i això que són les 11 del vespre i ja fa estona que he sopat!, ha de ser d'allò més fi.A reveure.

    ResponElimina
  10. El flam de poma és especialment saborós, m'apunto la recepta!

    ResponElimina
  11. Anna no lo habia visto nunca antes,me gusta la idea y tiene que estar bueno seguro,me lo llevo a pendientes tomo 4 pagina 450.
    peto
    miquel

    ResponElimina
  12. Els flams m'agraden molt... i si a sobre és de poma, èxit asseguradíssim!! Quina pinta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  13. Qué rico me parece este flan con manzana!. seguro que le da una textura deliciosa... Besos

    ResponElimina
  14. Qué bo es veu i amb gust de poma, sens dubte unes bones postres.
    Petons.

    ResponElimina
  15. uffffffff...això ha d'estar boníssim!!!! Me l'apunto!
    Petuents,
    Eva.

    ResponElimina
  16. T'ha quedat amb una textura fantàstica! Ha de ser boníssim, la llet condensada i la poma lliguen molt bé.

    ResponElimina
  17. Aquest flam fa una pinta extraordinària
    Petons

    ResponElimina
  18. hola!!
    Té molt èxit sempre que el faig, perquè queda amb un gustet molt fi i bo.Animeu-vos a provar-lo!

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina
  19. Anna aquest flam m'agrada moltissim i fa molt de temps que no el faig, gràcies per recordar-me'l!!!

    T'he comentat que he convocat u concurs al meu blog? animat!!

    Petons

    ResponElimina
  20. i segur que també desapareix amb un tres i no res ....
    Un abraçada

    ResponElimina
  21. El provaré1 a casa tinc un fan del flams!!!

    ResponElimina
  22. Anna, te una pinta exquisida aquest flam. Fresquet deu estar bonissím, cap a pendents ;-)

    ResponElimina
  23. Al meu pare li encanten els flams, però de poma no n'havia sentit a dir res. Ara ho provaré...

    ResponElimina
  24. Hola
    em sembla molt bona idea aquest flam, però no n'he fet mai cap i tinc dubtes sobre com coure'l. és necessari el forn? o només el bany maria?
    molt bon blog, per cert

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.