diumenge, 14 de novembre del 2010
LLAÇETS AMB SALMÓ
Una recepta de la Maria, que vaig menjar per primera vegada aquest estiu a Mallorca. Es tan fàcil de fer i tan bona que l' he repetit vàries vegades. Espero que us agradi.
INGREDIENTS
5oo grs. de llaçets o qualsevol tipus de pasta.
3 cullerades de salsa de tomaquet o un tomaquet triturat natural.
1 ceba
1 paquet de salmó fumat d' uns 150 grs.
200 grs. de gambes pelades
1 brik de crema de llet de 200 ml.
PREPARACIÓ
Bullim la pasta amb aigua i sal fins que estigui al dente.
Fregim la ceba ratllada o tallada petita amb una mica de sal a foc molt lent fins que estigui cuita. Hi posem les cullerades de salsa de tomaquet ( si hi posem el tomaquet natural triutrat , l ' haurem de deixar sofregir més estona) . Deixem fer uns minuts.
Afegim el salmó a trossets i les gambes pelades també tallades a trossets. Fregim uns minuts. El salmó ha de quedar esmicolat.
Aboquem la crema de llet i deixem arrencar el bull. Rectifiquem de sal.
Amb aquesta recepta participo al "Concurs Monsalmó"
No sé que té el salmo, que sempre, la seva estada a taula fa que esdevingui una taula de festa. Mira que són senzills aquests llacets, però amb el salmó sembla un plat de luxe. Gràcies.
ResponEliminaA mi em salmó m’agrada de totes maneres i amb la pasta ... que bo deu estar!
ResponEliminaUn plat de diumenge, per al proper, amb les gambetes i el salmó és un luxe!
ResponEliminaQueden molt luxosos els llacets i el seu sabor ha de ser ben bó.
ResponEliminaPetons.
Ufff Anna, ho sento moltíssim però no, salmó no , mira que si m´hi he de posar m´hi poso i me´l menjo però em costa tant...potser és una de les coses que evito tant com puc, però he de dir sense mentir que per qui li agradi aquest és un plat complertíssim , jo ja vinc a les postres que el coc d´avellanes i poma ja saps que em te el cor robat.
ResponEliminauna abraçada,preciosa.
M'encanta el salmó!! això si, fumat o marinat, fresc no! M'apunto la recepta!!! :)
ResponEliminaPetuents,
Eva.
Hola Anna, una altre recepta per la llibreta de pendents;) Una abraçada
ResponEliminaAls meus fills els hi agradarà molt, la provaré algun dia que celebrem alguna cosa.
ResponEliminarealmente sencillo pero con el toque del salmon gana 100% 100%
ResponEliminaLo que da de juego el salmon
petons
miquel
Una alternativa de salseta fantàstica!,amb el gustet de salmó i gambes em tens ràpid asseguda a taula!Els llacets són la meva pasta preferida...Una abraçada.
ResponEliminaQui pot dir que no a un plat de pasta com aquest? Amb aquests ingredients de luxe, és molt més que un simple plat de pasta, oi? Boníssim!
ResponEliminaQue bons aquest llacets!! El salmó fumat i les gambes donen categoria al plat. M'agrada aquesta recepta i me l'apunto.
ResponEliminaUn altre fan incondicional del salmó, tot tipus de pasta preparada així es fabulosa
ResponEliminaPetons
Anna, m´encanta la pasta i un cop per setmana hi menjo salmó...Però mai se m´havia acudit aquesta combinació.
ResponEliminaHo provaré!
T´ha quedat molt bé.
La cuina vermella,
ResponEliminaSón molt senzillets, i és cert, amb el salmó, surten molt i molt bons...
La cuina de l' eri,
A mi també m' agrada molt el salmó i combina molt bé amb la pasta.
Visc a la cuina,
A casa ens agrada molt i el faig molt sovint.
Ana,
Els llaçets és una pasta ben bonica, i també ho podriem fer amb pasta d' algun altre color, també quedaria bé
Mai,
A la meva mare tampoc li agrada el salmó. Jo crec que el salmó agrada molt o gens, i atots no ens poden agradar les mateixes coses.
Eva,
A mi també m' agrada més marinat que fresc, que no es tant gustós.
Maia,
A veure si t' animes a fer-la.
Cristina,
Segur que els teus fills se la menjaran molt bé.
Miquel,
Es que el salmó et transforma la pasta totalment, i les gambetes també.
Mercè,
Sí perquè sempre va bé canviar una mica de gustos, i aquesta alternativa queda molt bé.
Gemma,
Jo segur que no dic que no, perquè la pasta m' agrada molt!
El plat blanc,
El salmó fumat li dona un toc molt bo i molt gustós a la pasta.
Sion,
Donçs ja som uns quants fans del salmó, oi?
Cristina,
Donçs aviam si ho proves i t' agrada!
Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Ptns.
La pasta amb salmó m´agrada moltíssim i afegint-hi les gambes deu ser boníssim. La propera vegada ho provaré.
ResponEliminaPetons!
Hem coincidit combinar-lo amb la pasta1es que queda genial! i amb les gambetes millor!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina