Aquesta recepta de "tortitas" és del llibre "Para hoy: Muffins y otros pastelitos" .
Es una recepta d' origen americà, una pasta que s' assembla a la de les creps, però és més consistent i queden més gruixudes que una crep.
Les he fet amb poma ratllada, però enlloc de posar-hi per damunt xarop d' "arce" (com diu la recepta del llibre), hi he posat mel.
INGREDIENTS
200 grs. de farina
100 grs. de sucre
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de llevat en pols
1 ou
200 ml. de llet
2 pomes pelades i ratllades
1 mica de mantega per untar la paella
PREPARACIÓ
Barregem la farina, la canyella, el sucre i el llevat. Ho posem en un bol i fem un espai al centre en el que hi posarem l'ou i la llet. Remenem bé i després afegirem la poma ratllada.
En una paella petita untada amb mantega fregirem les "tortitas", abocant unes cullerades de pasta. Donem la volta a la "tortita" i fregim per l' altra banda.
Hi posem mel al damunt al gust.
Ens hem posat d´acord amb la poma aquest cap de setmana, eh?
ResponEliminaAquestes tortitas tenen molt bona pinta, el que passa que jo no sóc gaire amiga de la mel...potser amb un raig de xocolata, o melmelada també estarien molt bones...
Conec aquestes "tortitas", amb poma i mel han de ser sublims!
ResponEliminammmmmmm...aquestes tortitas per esmorzar han de ser pecat!!!! i farcides de poma...que bones!!! Jo tb canvio mel per xoco! :)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
A mi tampoc m’agrada massa la mel, així que quan les menjo hi poso una mica de xocolata o llet condensada... Per la foto ja imagino com de bones et van quedar!
ResponEliminaUnes "tortitas" que entren soles!molt bona idea això de la poma a la massa.A casa en vaig fer un cop i les nenes n'haurien menjat 3 cops més...A reveure.
ResponEliminaEm penso que aquest llibre el tenim totes, ja les imaginem per esmorzar, que bones i suculentes. Bravo.
ResponEliminaSens dubte provarem aquestes 'tortitas', fan una pinta.
ResponEliminaL'Anna la bannetona la vaig comprar a Bons Focs:http://www.bonsfocs.com/shop/
No he provat mai de fer tortitas afegint la poma dins la pròpia massa... ha de quedar molt bé, idea apuntada ;)
ResponEliminaups, la d'abans era jo ;)
ResponEliminaQuina gràcia com a les pelis americanes. Jo també soc + de xocolate que de mel.
ResponEliminaAquest llibre jo no el tinc, està bé?
Hola,
ResponEliminaAquestes " tortitas" les podem amanir amb el que volguem, amb xocolata o melmelada segur que també són delicioses.
Espero que us animeu a provar-les!
Moltes gràcies pels vostres comentaris.Ptns.
Mai he provat les "tortitas" i per la pinta que fan aquestes crec que han de ser molt bones. Prenc nota d´aquesta recepta.
ResponEliminaPetons!
Ai que ens els debies que fa temps que vas dir que tenies unes preparades.
ResponEliminaEt copio la recepta que ens encanten de tant en tant per esmozar els diumenges. Mai n'he menjat amb xarop d'arce, crec que es diu d'auró... no ho sé segur. Però amb mel segur que estan molt bons igualment.
Las recetas de Glutoniana