La idea d' aquest pa de pessic me la va donar la Mireia Carbó, a la secció de cuina "boníssisima" de la Com.
He adaptat la poma i l' avellana al pa de pessic que normalment faig, i ha quedat molt bo.
Per decorar he fet servir trufes ( que ja tenia congelades d' un altre dia que en vaig fer de més; si en voleu la recepta cliqueu aquí) , i també una mica de xocolata que he fet desfer amb mantega al microones, i sucre llustre. Podem fer servir infinitat de guarniments: cireres confitades, lacasitos, perletes de colors, bombons, fins i tot crema pastissera cremada per damunt..., i si no hi posem res també serà bo.
INGREDIENTS
175 grs de farina
1 sobre de llevat
150 grs. de sucre
1 culleradeta de sucre de vainilla
3 ous
3 cullerades d ' oli de girasol
mitg vas de llet
100 grs d' avellanes
2 pomes
PREPARACIÓ
Batem el sucre amb els ous, fins que quedin escumosos. Afegim la llet i l' oli i rememem. Incorporem la farina, el sucre de vainilla i el llevat. Tornem a barrejar. Per últim afegim la poma tallada ben petitona i les avellanes picades.
Aboquem en una plata i ho posem al forn, durant uns 35- 40 minuts, a 200 º.
Ja vaig escoltar el programa de ràdio on pralava de la poma i l'avellana :) Els consells de la Mireia sempre són bons, oi? Estic segura que aquest pa de pessic ha quedat sensacional, la poma i l'avellana lliguen super bé.
ResponEliminaHola Anna!!!
ResponEliminaAvui m´ha trucat el meu marit (ell escolta molt la radio) i com sap que m´agrada molt la cuina i la Mireia Carbó, m´ha dit que parlaven de les seves receptes!!!
Quina casualitat!!!
El pa de pessic t´ha quedat fantástic. Prenc nota, les postres són el meu fort!!!
Un petonet.
Anna; Un bon pa de passic acompanyat amb aquestes pomes i avellanes, amb consells de la Mireia Carbó... que més es pot demanar?
ResponEliminaQue vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D
Amb aquests ingredients, pomes i avellanes es segur que està bo i l'has guarnit molt maco amb trufes.
ResponEliminaPetons.
Uns ingredients sensacionals per a una coca boníssima,oi?. Així presentada encara guanya més!A reveure.
ResponEliminaQuina coca més guapa i no se m'hagués acudit mai combinar-hi avellana i poma! Ho provaré després d'haver vist aquestes fotos!
ResponEliminaAnna, m´encanta el pa de pessic, jo fa anys en feia un de coc de poma i avellana que agradava moltíssim, m´hi has fet pensar i m´hen vingut ganes de fer-lo , tot i que prometo no menjar-ne , només pels amics hehe.
ResponEliminauna abraçada.
Anna,
ResponEliminaQuina meravella. El pa de pessic és una de les meves (moltes) debilitats, però fet amb avellana i poma la cosa encara es millor. La presentació final: immillorable.
Una abraçada
La combinació del pa de pessic amb les avellanes i la poma ha de quedar deliciós
ResponEliminaPetons
Hola:
ResponEliminaAcabo de visitar tu blog por primera vez y me gusta tu estilo y este pa de pessic amb poma i avellana seguro que esta buenisimo.
Me lo apunto para probarlo.
Adeu
Miquel
Em sembla una idea boníssima per un pa de pessic, el sabor degué ser molt bo...petonets
ResponEliminaSort que vinc amb l´estomag ple que si no em llançaria damunt aquest pa de pessic! Que bo i melos que ha de ser.
ResponEliminaPetons!
Anna, amb aquesta combinació d'ingredients aquest pa de pessic ha de ser boníssim! I si és de la Mireia, assegurat! :)
ResponEliminaPetons!
Anna, jo no diria que t´ha quedat genial sinó que me l´he tastat virtualment...ai aquesta trufa!
ResponEliminaT´ha quedat superbé.
Les receptes de la MCarbó són un èxit assegurat!
Hola,
ResponEliminaEstem d' acord que les idees de la Mireia Carbó sempre són excel.lents, a veure si us animeu a provar aquesta combinació perquè com diu ella és "boníssisima"
Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Ptns.