La recepta base per fer les "patates del dimoni", ( també s' anomenen així la trobareu aquí.)
INGREDIENTS
1 ou
farina o pa ratllat
oli de girasol
PREPARACIÓ
Fem boletes amb les patates ben fredes. Les arrebossem amb ou i seguidament amb pa ratllat o farina.
Les fem fregir en oli de girasol ben calent.
Les posem a escórrer damunt de paper de cuina.
Ja les podem servir.
Ja t'he dit en el facebook que em semblen una temptació de les més grans!
ResponEliminaQuina idea més original!.
ResponEliminaM'encanten les patates emmascarades. En faig de tant en tant, sobretot en temporada de bolets amb uns bons fredolics...
El proper co, les faré així!
Per aperitiu ha de quedar fantàstic!
ResponEliminaFan venir gana.
Petons.
Un fantàstic aprofitament!
ResponEliminauna idea diabólicamente buena y sabrosa, me encanta¡¡
ResponEliminaBona semana
peto
m'encanten les patates enmascarades i aquestes boletes, ummm
ResponEliminaOOOH! quines patates més bones!! quina colla de receptes que tenim entre tots!!! totes boníssimes!
ResponEliminaM'ho apunto per fer un aperitiu, o per picar amb una cerveseta! Ha de ser bonísssssim! Petons
ResponEliminaNo coneixia aquest plat, però fa molt bona pinta!! i la presentació individual en mossegades m'encanta!!
ResponEliminaJo tampoc el coneixia. I com a aperitiu és fantàstic!
ResponEliminaPetons
Que ben presentat, m'apunto la idea!
ResponEliminaM'encanten les patates emmascarades, i presentades així en format mossegada queden molt vistoses i originals.
ResponEliminaUn aperitiu ben bo, segur que no en va quedar ni una ja que les patates emmascarades son boníssimes
ResponEliminaPetons
A més de ben original es una bona forma d'aprofitar. Les patates enmascarades a casa ens agraden molt i en aquest format aperitiu segur que triomfant.
ResponEliminaVaig a donar un volt per el blog que fa dies que no passo.
Petons!
Quines mossegades més bones, Anna! Fan salivera, de debò!
ResponElimina