Si no teniu "la pinxe" que tinc jo, també podeu fer la pasta d' aquests bunyols amb qualsevol altre estri com unes varilles, o una batedora elèctrica.
INGREDIENTS
2-3 pomes
250 grs. de farina
200 grs. d' aigua
3 ous
50 gr d' oli d' oliva
20 grs de llevat en pols
1 culleradeta de sucre
1/2 culleradeta de sal
oli de girasol per fregir els bunyols
sucre per empolsinar-los
PREPARACIÓ
Batem els ous amb les varilles elèctriques, afegim la resta d' ingredients menys la poma,
Tallem la poma pelada a daus.
Escalfem oli abundant en una paella.
Amb l' ajuda d' un cullera, posem un dau de poma dins la pasta i l' arrebossem bé. Fregim els bunyols en l' oli calent.
Els posem damunt de paper absorvent i hi espolsem sucre pel damunt.
Mira que hace tiempo que no los pruebo y me encantan. Me gusta más como los has preparado a trozos, parecen bocados divinos, que como los comía yo a rodajas que se hacia más pesado.
ResponEliminaBesos.
Molt bonics, Anna, i segur que ben bons, amb el cor de poma que els has posat a aquests bunyols! estarem ben pendents de la teva nova amiga... he he he. Petons
ResponEliminaMolt bonics, Anna, i segur que ben bons, amb el cor de poma que els has posat a aquests bunyols! estarem ben pendents de la teva nova amiga... he he he. Petons
ResponEliminaMmm de poma!! què bons que han d'estar!! i amb aquesta ajuda no hi ha excusa eh?
ResponEliminaohhh, que bons son els bunyols de poma.
ResponEliminaHas sigut molt bona perque els Reis s'han portat també molt bé amb tú.
ResponEliminaM'agrada quan els mossegas i trobes dins la poma.
Petons.
Unos buenos Reyes sin ninguna duda y con su ayuda,estos buñuelos de manzana estan geniales¡¡
ResponEliminapeto
caram, quin regalasso!!!!!
ResponEliminaAquests bunyols m'encanten, porten molta poma, com a mi m'agrada. Boníssims!
Uns bunyolassos!!! Aquesta ajudant teva és genial! Ja veig que els Reis es van portar d'allò més bé!
ResponEliminaAmb el teu permís me l´apunto.En tinc una altra i la compararé...ja queda menys per l´etapa bunyolera.
ResponEliminaJo n'he fet un munt de vegades i son boníssims!!!
ResponEliminaPetonets.
Quina bona pinta Anna, les fotos precioses!
ResponEliminaNo els he provat mai però només de veure'ls m'imagino que han de ser boníssims!!!
ResponElimina
ResponEliminaAnna; Aquets bunyols, són asignatura pendent per a mí, doncs no els he fet mai. Mira que la poma se'n poden fer de plats i més plats, eh?
Salutacions a Olván Anna i tu rep una forta abraçada des de Badalona.
:O) :O)
JO no tinc aquesta ajudanta però en tinc una altra, la TMX... també em farà la feina, veritat???
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Bonissims, pero que tendres y quin color!!! me encantan!
ResponEliminaJa m'agradaria tenir una pinxe com la teva, jajaja!!
ResponEliminaAra que es temps de bunyols els provarem de fer!!
Ohhh quins bunyolets més bons!!!! Ho provaré amb la thermomix que segur també surten. Gràcies per l'idea!
ResponEliminaMmm, de poma riquisims.
ResponElimina