dimecres, 22 de gener del 2014

BUNYOLS DE POMA


Us he de dir que tinc una nova ajudant a la cuina, va arribar a casa pels Reis ; és molt eficient i m' estalvia molta feina: es diu Mycook i m' ha ajudat a fer aquest bunyols.... La recepta és la del llibre "Mycook, my life".
Si no teniu "la pinxe" que tinc jo, també podeu fer la pasta d' aquests bunyols amb qualsevol altre estri  com unes varilles, o una batedora elèctrica.


INGREDIENTS 

2-3 pomes
250 grs. de farina
200 grs. d' aigua
3 ous
50 gr d' oli d' oliva 
20 grs de llevat en pols
1 culleradeta de sucre
1/2 culleradeta de sal

oli de girasol per fregir els bunyols
sucre per empolsinar-los


PREPARACIÓ

Batem els ous amb les varilles elèctriques, afegim la resta d' ingredients menys la poma,
Tallem la poma pelada a daus.


Escalfem oli abundant en una paella.
Amb l' ajuda d' un cullera, posem un dau de poma dins la pasta i l' arrebossem bé. Fregim els bunyols en l' oli calent. 
Els posem damunt de paper absorvent i hi espolsem sucre pel damunt.

19 comentaris:

  1. Mira que hace tiempo que no los pruebo y me encantan. Me gusta más como los has preparado a trozos, parecen bocados divinos, que como los comía yo a rodajas que se hacia más pesado.
    Besos.

    ResponElimina
  2. Molt bonics, Anna, i segur que ben bons, amb el cor de poma que els has posat a aquests bunyols! estarem ben pendents de la teva nova amiga... he he he. Petons

    ResponElimina
  3. Molt bonics, Anna, i segur que ben bons, amb el cor de poma que els has posat a aquests bunyols! estarem ben pendents de la teva nova amiga... he he he. Petons

    ResponElimina
  4. Mmm de poma!! què bons que han d'estar!! i amb aquesta ajuda no hi ha excusa eh?

    ResponElimina
  5. ohhh, que bons son els bunyols de poma.

    ResponElimina
  6. Has sigut molt bona perque els Reis s'han portat també molt bé amb tú.
    M'agrada quan els mossegas i trobes dins la poma.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Unos buenos Reyes sin ninguna duda y con su ayuda,estos buñuelos de manzana estan geniales¡¡
    peto

    ResponElimina
  8. caram, quin regalasso!!!!!
    Aquests bunyols m'encanten, porten molta poma, com a mi m'agrada. Boníssims!

    ResponElimina
  9. Uns bunyolassos!!! Aquesta ajudant teva és genial! Ja veig que els Reis es van portar d'allò més bé!

    ResponElimina
  10. Amb el teu permís me l´apunto.En tinc una altra i la compararé...ja queda menys per l´etapa bunyolera.

    ResponElimina
  11. Jo n'he fet un munt de vegades i son boníssims!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  12. Quina bona pinta Anna, les fotos precioses!

    ResponElimina
  13. No els he provat mai però només de veure'ls m'imagino que han de ser boníssims!!!

    ResponElimina

  14. Anna; Aquets bunyols, són asignatura pendent per a mí, doncs no els he fet mai. Mira que la poma se'n poden fer de plats i més plats, eh?
    Salutacions a Olván Anna i tu rep una forta abraçada des de Badalona.
    :O) :O)

    ResponElimina
  15. JO no tinc aquesta ajudanta però en tinc una altra, la TMX... també em farà la feina, veritat???

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  16. Bonissims, pero que tendres y quin color!!! me encantan!

    ResponElimina
  17. Ja m'agradaria tenir una pinxe com la teva, jajaja!!
    Ara que es temps de bunyols els provarem de fer!!

    ResponElimina
  18. Ohhh quins bunyolets més bons!!!! Ho provaré amb la thermomix que segur també surten. Gràcies per l'idea!

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.