diumenge, 9 de juny del 2013

CARPACCIO DE PERA AMB GELAT "LA FAGEDA" I SALSA DE XOCOLATA


Aprofitant els boníssims gelats de "La fageda", amb els qual ja vaig fer les postres que podeu veure aquí, us he preparat una altra recepta, aquesta vegada un carpaccio de pera, i l' he regat amb una salseta de xocolata... Deliciós!

INGREDIENTS

4 peres
1 branca de canyella
2 cullerades de sucre
gelat de iogurt i fruita del bosc "La Fageda"

salsa de xocolata

200 ml. de nata líquida
50 grs. de xocolata negra

PREPARACIÓ

Pelem i partim les peres per la meitat, també els hi  traiem el cor . Les posem a coure en una cassola amb aigua que les cobreixi, el sucre i la canyella. Deixem coure uns 20 minuts.
Fem la salsa de xocolata: Posem al foc la nata i quan sigui calenta, afegim la xocolata i remenem fins que es desfaci. Deixem refredar.
Quan les peres siguin cuites i fredes, les filetegem ben primetes i les disposen en els platets. Al servir, hi posem una bola de gelat i la salsa de xocolata, que si ho volem també podem servir apart en una gerreta.

17 comentaris:

  1. He tomado muchos carpaccios, pero con pera como este y con esta salsa no y tiene una pinta estupenda!
    Besos

    ResponElimina
  2. Un carpaccio dolç boníssim! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. un carpaccio bien bueno y fresco
    Bona setmana
    peto

    ResponElimina
  4. Unes postres ben bones, combinant la fruita i el gelat.
    Petons.

    ResponElimina
  5. uau, això és un plat sensacional, per saltar-se el dinar i anar directe a les postres! :)

    ResponElimina
  6. Oh que bó aquest carpaccio!! ... Cada vegada m'agraden mès aquest tipus de postres que no s'han d'enfornar.
    petons

    ResponElimina
  7. Que bones aquestes postres!!! Les combinacións de textures i gustos ha de ser extraordinària!!!

    ResponElimina
  8. Quin platàs!!! La pera és una gran fruita per les postres. Veig que has fet servir el de fruites del bosc...A mi em toca fer la segona recepta...Estic rumiant.

    ResponElimina

  9. Anna; Un postre força senzill i la veritat, desconeixía els gelats de "la Fageda" però si que coneixía tots els seus iogurts. Molt bons tots aquets productes.
    Salutacions Anna¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  10. Quines postres més senzilles i suaus!! Aquí està el seu encant.....mmm....
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  11. Una proposta deliciosa i ben facileta.
    Petonets

    ResponElimina
  12. Quina bona idea per a un carpaccio d'estiu ben fresquet!! :)

    ResponElimina
  13. Unes postres deliciosos i lleugeres, ideals per un dinar de diumenge. M'encanta aquesta recepta.

    ResponElimina
  14. Hola, te envío el link aun concurso de cocina de trucha por si es de tu interés

    http://concursorecetas.esacua.com

    Saludos

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.