Uns bunyols per fer un aperitiu o bé per menjar com a segon plat. Segur que us agradaran!
50 grs de formatge ratllat
150 grs. de pernil dolç
125 ml. de llet
50 grs. de mantega
80 grs. de farina
3 ous
1 culleradeta de llevat en pols
orenga
oli de girasol per fregir els bunyols
PREPARACIÓ
Posem la llet al foc amb la mantega en un cassó. Quan bulli, hi afegim la farina i el llevat i remenem fins que la pasta es desenganxi de les parets del cassó. Retirem del foc, deixem refredar uns minuts i afegim els ous d' un en un, barrejant cada vegada fins que l' ou quedi ben integrat a la pasta. Salem.
Tallem el pernil cuit ben petitet i l' afegim a la pasta, juntament amb el formatge ratllat i l' orenga.
Escalfem l' oli de girasol. Agafem porcions de pasta amb l' ajut de dues culleretes de postre i fem els bunyols, que fregirem en l' oli ben calent.
Quan siguin rossos per les dues bandes, els retirem.
Els podem menjar calents o freds, són bons de totes maneres!
Bona tarda, avui veig que anem d'aperitius, em sembla genial, aquest que has preparat
ResponEliminaUna tapa fantàstica de cares a l'estiu!!! Ja m'imagino degustant-ne uns quants a la terrassa de casa! Gran recepta! Una abraçada!
ResponEliminaUna idea original de farcir els bunyols!!!
ResponEliminaPetonets.
un original relleno y que siempre es muy agradecido y apetecible unos buñuelos así
ResponEliminaBona setmana
peto
Uns bunyols ben originals. Per aperitiu amb un vermoutet o una cerveseta ideals !!!
ResponEliminaPtns.
Hola Anna, aixo esta perfecte! quina delicia, hmmmm
ResponEliminam¡agradat molt
petons
Deuen ser boníssim! El toc d´orenga el trobo molt encertat.
ResponEliminaI tant bons que han de ser, tan se val que els possis d'aperitiu com a l'hora de sopar.
ResponEliminaPetons.
Ja ho crec que són bons!!!! D'aperitiu o per tenir meravelalts els fills!
ResponEliminaPetons
M'ha semblat una molt bona idea de bunyols, Anna!
ResponEliminaM'encanten, són ideals per un aperitiu ara que comença la calor i ve de gust el vermut a la terrasseta! ;)
ResponEliminaMolt originals, però que deuen d’estar molt bons i acompanyats d’una cerveseta Ummm
ResponEliminaPetons
Em semblen un bunyols d'allò més originals. Bona idea!!!
ResponEliminaPetonets
Que bons!
ResponEliminaels trobo molt originals.
PTNTS
Dolça
que bons aquests bunyols!! ideals pels més petits i el que no ho som tant :)
ResponEliminaPetunets
Eva
M'han agradat moltíssim!!! Jo sóc molt aficionada als aperitius, entrants i pintxos!!!! Genials!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Que bons i bonics an quedat...un aperitiu delicios sens dubte !!!!
ResponEliminaPetonetsssss.
M'agrada, em porto la recepta amb el teu permís.
ResponEliminaSalutacions
Ohhh, que bons i que fàcils. Prenc bona nota.
ResponEliminaPetons!