diumenge, 2 de juny del 2013

BUNYOLS DE PERNIL DOLÇ AMB FORMATGE I ORENGA


Uns bunyols per fer un aperitiu o bé per menjar com a segon plat. Segur que us agradaran!


INGREDIENTS 

50 grs de formatge ratllat
150 grs. de pernil dolç
125 ml. de llet
50 grs. de mantega
80 grs. de farina
3 ous
1 culleradeta de llevat en pols
orenga

 oli de girasol per fregir els bunyols 




PREPARACIÓ 


Posem la llet al foc amb la mantega en un cassó. Quan bulli, hi afegim la farina i el llevat i remenem fins que la pasta es desenganxi de les parets del cassó. Retirem del foc, deixem refredar uns minuts i afegim els ous d' un en un, barrejant cada vegada fins que l' ou quedi ben integrat a la pasta. Salem.

Tallem el pernil cuit ben petitet i l' afegim a la pasta, juntament amb el formatge ratllat i l' orenga.

Escalfem l' oli de girasol. Agafem porcions de pasta amb l' ajut de dues culleretes de postre i fem els bunyols, que fregirem en l' oli ben calent.

Quan siguin rossos per les dues bandes, els retirem.

Els podem menjar calents o freds, són bons de totes maneres!


19 comentaris:

  1. Bona tarda, avui veig que anem d'aperitius, em sembla genial, aquest que has preparat

    ResponElimina
  2. Una tapa fantàstica de cares a l'estiu!!! Ja m'imagino degustant-ne uns quants a la terrassa de casa! Gran recepta! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Una idea original de farcir els bunyols!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. un original relleno y que siempre es muy agradecido y apetecible unos buñuelos así
    Bona setmana
    peto

    ResponElimina
  5. Uns bunyols ben originals. Per aperitiu amb un vermoutet o una cerveseta ideals !!!
    Ptns.

    ResponElimina
  6. Hola Anna, aixo esta perfecte! quina delicia, hmmmm
    m¡agradat molt
    petons

    ResponElimina
  7. Deuen ser boníssim! El toc d´orenga el trobo molt encertat.

    ResponElimina
  8. I tant bons que han de ser, tan se val que els possis d'aperitiu com a l'hora de sopar.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Ja ho crec que són bons!!!! D'aperitiu o per tenir meravelalts els fills!
    Petons

    ResponElimina
  10. M'ha semblat una molt bona idea de bunyols, Anna!

    ResponElimina
  11. M'encanten, són ideals per un aperitiu ara que comença la calor i ve de gust el vermut a la terrasseta! ;)

    ResponElimina
  12. Molt originals, però que deuen d’estar molt bons i acompanyats d’una cerveseta Ummm
    Petons

    ResponElimina
  13. Em semblen un bunyols d'allò més originals. Bona idea!!!
    Petonets

    ResponElimina
  14. Que bons!
    els trobo molt originals.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  15. que bons aquests bunyols!! ideals pels més petits i el que no ho som tant :)
    Petunets
    Eva

    ResponElimina
  16. M'han agradat moltíssim!!! Jo sóc molt aficionada als aperitius, entrants i pintxos!!!! Genials!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  17. Que bons i bonics an quedat...un aperitiu delicios sens dubte !!!!
    Petonetsssss.

    ResponElimina
  18. M'agrada, em porto la recepta amb el teu permís.
    Salutacions

    ResponElimina
  19. Ohhh, que bons i que fàcils. Prenc bona nota.
    Petons!

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.