diumenge, 18 de novembre del 2012

PATATES AMB PELA I AMB BOLETS per a 7000 persones


Aquestes patates amb pela són per a la " Taula per a 7.000 milions de persones d’Intermón Oxfam", perquè l’única fam que existeixi sigui la fam de justícia. Aquí us deixo l' enllaç per si voleu saber com podeu col.laborar amb aquesta campanya solidaria: http://www.intermonoxfam.org/ca/taulapera7000milions.




INGREDIENTS

1kg. i 1/2 de patates
4 talls de cansalada
2 grans d' all
300 grs. de bolets variats
julivert, oli, sal i pebre.


PREPARACIÓ

Rentem ben netes les patates i les fem bullir amb la pell i un parell de culleradetes de sal. Fregim la cansalada a trossets petits (reservem el suc). Saltegem els bolets en una paella.
Tallem les patates a rondanxes gruixudes sense pelar-les. Les fem fregir en el suc de la cansalada.
Afegim a les patates, els bolets , la cansalada , els alls picats i una mica de julivert. Rectifiquem de sal i hi posem una mica de pebre.



Si voleu, les podeu fer sense bolets, tambe són bones.

12 comentaris:

  1. Es una bona iniciativa. Jo també vaig pujar una recepta al blog per aquesta causa.
    Es una recepta que amb els bolets deu ser molt bona, han de donar un sabor especial.
    Petons.

    ResponElimina
  2. bona iniciativa i molt bona recepta.
    Enhorabona!!!
    Salut.
    Lourdes.

    ResponElimina
  3. Molt bona iniciativa, i un bon plat. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Una recepta humil i boníssima per a una causa molt digne!

    ResponElimina
  5. Tan de bo tinguis raó i poguem arribar a les 7.000 persones... bones, bones, les patates amb bolets!

    ResponElimina
  6. Una receta muy rica y mejor para una buena causa.
    Un beso.

    ResponElimina
  7. Es una bona recepta per una bona causa !!
    Petons

    ResponElimina
  8. Molt bona recepta i enhorabona per aquesta iniciativa.
    Petons

    ResponElimina
  9. Un plat calòric i alhora nutritiu...Ningú deixaria cap engruna.

    ResponElimina
  10. ademas de buena esta combinacion es para una noble causa que la hace mas buena todavia
    peto

    ResponElimina
  11. Hola Anna, me encanta las receptes que veig en el blog, perdona la mala escritura, em quedo a seguirte, Que bo tot!

    Silvia

    ResponElimina
  12. Una sencilla pero deliciosa receta para una buena causa.
    Petons.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.