INGREDIENTS
12 plaques de canelons
un pak de tres llaunes de tonyina
3 ous durs
1 pot d' olives farcides
maionesa
PREPARACIÓ
Fem bullir les plaques dels canelons l' estona que ens indiqui en el paquet. Les escorrem, les refredem amb aigua i les estenem damunt d' un drap.
Preparem el farcit: barregem la tonyina esmicolada juntament amb els ous durs ratlllats, les olives tallades a rodanxes (en reservem unes quantes per la decoració) i un parell o tres cullerades de maionesa. Farcim els canelons. Finalment, els decorem amb més maionesa i amb unes rodanxes d' oliva. Reservem a la nevera fins al moment de servir.
muy facil y ademas con este relleno es super bueno y muy bien presentado,lo hacen ideal para estos dias
ResponEliminabona setmana
peto
Que receta más rica para este tiempo.
ResponEliminaEl blog es muy bonito.
Bs
Una bona idea. Sempre queden a l´armari llaunes de tonyina, oi?
ResponEliminaUns canelons molt estiuencs amb una presentació molt maca.
ResponEliminaPetons.
Un plat ideal per l'estiu. Fàcil, ràpid i bo.A més uns ingredients que sempre tens a má.
ResponEliminaPetons
Em semblen uns canelons molt divertits i adequats!, els has decorat molt bonics!
ResponEliminaUns canelons magnífics per anar oblidant les vacances i començar amb energia altre cop!
ResponElimina
ResponEliminaAnna; Molt senzill de fer i també de menjar. :-D
Que vagi de gust Anna¡¡
Caram, caram, fàcil i bo! A mi que no m'agraden els canelons de carn... aquests de tonyina són fantàstics! I poc embafosos. Molt bons, Ana! petons
ResponEliminaMica en mica tots anem tornant de les vacances, oi?
ResponEliminaAquests canelons em semblen una proposta d'estiu deliciosa, amb un farcit ben clàssic que té l'èxit assegurat.
Unos canelones diferentes a los de toda la vida! Seguro que estaban buenisimos!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Hola !!! que boníssims tan lleugers !!! ancara fa calor per passar hores a la cuina.
ResponEliminaPetons.
Una gran idea per combatre la calor que segur tornarà, així que prenc bona nota d'aquesta deliciosa recepta.
ResponEliminaPetons!
Quina bona idea acabes de donar!! No he fet mai canelons freds!! Mira per on....que els faré per dinar demà!!! Gràcies!!
ResponEliminapetons,
Olga
Són molt rebons de totes les maneres:)) excel·lents fotos:))
ResponEliminaSalutacions,
Acabo de descubrir el teu blog buscant receptes de canelons freds i quin descubriment, així que ara ja et tinc controlada, jajaja
ResponEliminaMontse
http://estoneslliures.blogspot.com.es/