dijous, 8 de març del 2012

PÚDING DE MADUIXA AMB NOUS

Encara que són més bones les que vénen més tard i són del Maresme, ara ja hi ha maduixes i n' he comprat per  acompanyar  aquest púding de maduixa. La recepta és una adaptació d'un púding de taronja del llibre de la Mireia Carbó " La cuina et dóna joc". A veure si us agrada...


INGREDIENTS

6 ous
1/2  l. de llet
150 g. de sucre
5 cullerades de melmelada de maduixa
50 g. de nous pelades
pell de llimona
melindros, magdalenes, pa de péssic....
caramel per untar el motlle.
Unes maduixes per acompanyar

PREPARACIÓ

Bullim la llet en una cassó amb el sucre i la pell de llimona. 
Batem el ous i quan la llet ja sigui tèbia, retirem la pell de la llimona i la barregem amb els ous.Colem la barreja i hi afegim la melmelada.
Trossegem les nous.

Posem caramel en un motlle i una capa de melindros (o el que sigui, si són magdalenes o pa de pessic li posarem trossejat) damunt unes quantes nous i una mica de la barreja de llet i ous. Una altra capa de melindros, nous, i altra vegada la barreja de llet i ous, així fins acabar els ingredients, tenint en compte que hem d' acabar amb una capa de melindros.
Coem el púding al bany Maria, durant uns 45 minuts a 180 º. Comprovem la cocció de tant en tant amb un escuradents.
El deixem refredar i el desmotllem.



19 comentaris:

  1. M'encanten els pudings i aquest amb la melmelada de maduixes ha de quedar sensacional. I ben acompanyat de fruita, com a mi m'agrada...
    Visca la temporada de maduixes!

    ResponElimina
  2. Que rico tiene que estar me encanta.

    Un saludo

    ResponElimina
  3. mmm m'hi jugaria alguna cosa a que m'agrada!! jaja A més, la presentació t'ha quedat de 10. Unes postres genials!! :D

    Un petoneeeet!!

    ResponElimina
  4. Això té molt, però que molt bona pinta i a més... crec que no engreixa, oi? Jajajaja! Boníssim wuapa, aquest cap de setmana el faig segur.
    Bona feina. Salut i sucre.
    Anna

    ResponElimina
  5. Em sembla que t'he de dir que si que m'agrada!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Hummmmmmmmmmmmmm ha de ser deliciós !!! ..... tens raó les millors son les que venen al maig, però ara ja estan força bé .
    Petons

    ResponElimina
  7. mmmm quina bona pinta! les maduixes són tan bones! petons
    Núria-Cocó
    http://algomasquecocina.blogspot.com

    ResponElimina
  8. El gust de maduixa ha de quedar molt bo al puding i ara que ja les botigues estan plenes de maduixes s'ha de aprofitar.
    Petons.

    ResponElimina
  9. m'encanten els pudings! aquest ha de ser deliciós!

    ResponElimina
  10. Te que estar molt bo aquest puding!! I amb maduixes que ara ja es comencen a veure per tots els blocs!

    ResponElimina
  11. Uhmmm!!!! Deliciós!!! M'encanta decorar amb maduixes, són tan vistoses....
    Petonets

    ResponElimina
  12. Que ricura de postre, además muy suave de fresas !!!!me encanta !!!
    Besitos.

    ResponElimina
  13. Quina pinta aquest púding, n'agafaria un troç i me'l portaria cap a aquesta banda de l'ordinador ;)

    Petons

    ResponElimina
  14. A casa ens agraden prou els pudings i son una bona manera d'aprofitar si sobren, melindros o madalenes...
    Petonets.

    ResponElimina
  15. tremendo este puding,me has recordado que hace mucho años que no hago uno
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  16. Buf! passa xuclant! Quina cosa més bona!

    ResponElimina
  17. hola,

    Espero que el proveu de fer. Queda molt bo i va molt bé per aprofitar sequillos o pa de pessic, o magdalenes que se'ns assequin.
    Moltes gràices pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina
  18. Ja tens un seguidor més. Ah! I ja m'he menjat un troç de puding. hahaha! La mona fantàstica, i la resta del teu bloc.
    Una abraçada des de Barcelona.
    Eduard.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.