diumenge, 13 de novembre del 2011

UNES SARDINES AL FORN


Una recepta molt fàcil de sardines al forn, que surt molt bona i és ben saludable. A més, tenim l' opció de fer-ne uns "montaditos" .

INGREDIENTS

1 kg de sardines sense el cap i la tripa o filets sense espines
1 ceba gran
4 alls
julivert
3 cullerades de pa ratllat
orenga, pebre vermell dolç, sal, pebre, oli d' oliva.


PREPARACIÓ

Salem i empebrem les sardines o els filets  i els posem en un plata per anar al forn, ben estesos.
Amb la batedora, triturem tot junt: la  ceba, els alls, el julivert, el pa ratllat, l' orenga, el pebre vermell  i dues o tres cullerades d' aigua. Escampem la barreja damunt les sardines. Acabem amb un ragi d' oli. Si la plata és petita, podem fer capes de sardina i salsa.
Les posem al forn preescalfat a 180 º durant uns 20 minuts. 

15 comentaris:

  1. las sardines m'agraden moooooolt, de fet tot el peix, y així al forn, perfectes.

    ResponElimina
  2. Me encantan las sardinas, al horno y con esa mezcla de especias tienen que estar riquísimas.
    Besos

    ResponElimina
  3. M´agraden molt les sardines!!! Apunto aquesta versió per la propera mengada, tenen que quedan ben sabroses. Petons,i bona setmana.

    ResponElimina
  4. A mi no m'agrada l'olor de les sardines a la brassa. Potser així no en fa,d'olor?
    Ho provaré.
    Petonets.

    ResponElimina
  5. ha de ser molt bó aquest montadito, l' apunto! Gracies Anna.

    ResponElimina
  6. Em quedo amb la teva recepta per fer-les d'altre manera.
    Petons.

    ResponElimina
  7. una buena manera y sin humo y olor
    peto

    ResponElimina
  8. M'encanta fer les sardines al forn, queden boníssimes i t'estalvies els esquitxos i la pudor ;)

    ResponElimina
  9. jaja A mi m'has guanyat amb els montaditos, quina pinta!!!!!!!! I sent tan sanes com són les sardines, zero remordiments! jaja

    Un petonet!! :D :D

    ResponElimina
  10. Hola AnnaFS!! Hasta el 15 de Diciembre tenemos en marcha un concurso de recetas solidarias elaboradas con alguno de nuestros productos. Los ganadores recibirán un lote de productos gallegos. Por cada receta recibida enviaremos un lote de productos Daveiga al Banco de Alimentos de Lugo. Las bases en nuestro blog www.daveiga.info. Aguardamos vuestra participación y mucha suerte a tod@s!!

    ResponElimina
  11. Una recepta fàcil, bona i mooolt neta.

    ResponElimina
  12. Però quines sardines més bones...!!! Amb aquesta salsa han de quedar magistrals i a més, tan senzilla.
    Petons!

    ResponElimina
  13. M'agradant molt les sardines, però noia, a casa no tenen exit. Probare la teva recepta aviam si cola..., a mi m'agradara segur ;) Una abraçada.

    ResponElimina
  14. Moltes gracies ANA per el teu misatge.
    Aquestes sardines las recomanaré a la meva clientela, segur tenen molt éxit. Un peto.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.