Avui, flam de formatge.
INGREDIENTS ( per a 10 flams individuals)
4 ous
1 pot petit de llet condensada (370 grs)
la mida del pot de llet condensada, de llet normal
300 grs. de formatge fresc (tipus burgos o semblant)
caramel líquid per untar els motlles
PREPARACIÓ
Barregem tots els ingredients amb la batedora fins que quedi una massa fina. Aboquem la preparació dins els motlles o motlle gran untats amb caramel líquid.
Els fem coure al forn, al bany maria, durant 40 minuts o fins que estiguin cuits, a 180 graus.
Adornem amb nata muntada, fruita en almívar o natural....
Que dolcet i bo que deu estar!, aquest segur que a casa té èxit!Una abraçada.
ResponEliminaEls flams de formatge queden molt suaus, em menjaría dos com els petits suiss.
ResponEliminaPetons.
Que bons! a casa tan agraden els flams com el formatge o sigui un èxit assegurat.
ResponEliminaAnna,
ResponEliminaUna presentació extraordinària per a un postre perfecte (es nota que el formatge em perd?).
Una abraçada
Quina preciositat de flams, els provaré de fer a casa, segur que triomfen!
ResponEliminaquina cosa més bona! creus que es podria fer amb mató?
ResponEliminaM'encanten els flams i n'he fet de cafè, de coco, de taronja... però mai de formatge. M'anoto la recepta, deu estar ben cremós!!!
ResponEliminaM'encanten els flams, de tota mena! I el de formatge ha de quedar molt bo... ja m'imagino posant algun formatge encara més potent, també ha de quedar bo, oi?
ResponEliminaAnna; Abans els flams senties a dir; d'ou o de vainílla, ara en n'hi ha per a tots els gustos i aquest n'és un altre. Amb formatge.
ResponEliminaQue vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D
Què bons deuen estar, jo també sóc una formatge adicta :)
ResponEliminaLas recetas de Glutoniana
Mmmmmm, només de pensar-hi ja salivo. Senzill i boníssim. M´has donat una idea per aquest cap de setmana!
ResponEliminaPetons!
A casa, el flam de formatge és tot un èxit, i com que és tan fàcil de fer...
ResponEliminaMoltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.