diumenge, 26 de setembre del 2010

FLAM DE FORMATGE



Avui, flam de formatge.


INGREDIENTS ( per a 10 flams individuals)


4 ous
1 pot petit de llet condensada (370 grs)
la mida del pot de llet condensada, de llet normal
300 grs. de formatge fresc (tipus burgos o semblant)
caramel líquid per untar els motlles


PREPARACIÓ


Barregem tots els ingredients amb la batedora fins que quedi una massa fina. Aboquem la preparació dins els motlles o motlle gran untats amb caramel líquid.
Els fem coure al forn, al bany maria, durant 40 minuts o fins que estiguin cuits, a 180 graus.
Adornem amb nata muntada, fruita en almívar o natural....


12 comentaris:

  1. Que dolcet i bo que deu estar!, aquest segur que a casa té èxit!Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Els flams de formatge queden molt suaus, em menjaría dos com els petits suiss.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Que bons! a casa tan agraden els flams com el formatge o sigui un èxit assegurat.

    ResponElimina
  4. Anna,
    Una presentació extraordinària per a un postre perfecte (es nota que el formatge em perd?).
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Quina preciositat de flams, els provaré de fer a casa, segur que triomfen!

    ResponElimina
  6. quina cosa més bona! creus que es podria fer amb mató?

    ResponElimina
  7. M'encanten els flams i n'he fet de cafè, de coco, de taronja... però mai de formatge. M'anoto la recepta, deu estar ben cremós!!!

    ResponElimina
  8. M'encanten els flams, de tota mena! I el de formatge ha de quedar molt bo... ja m'imagino posant algun formatge encara més potent, també ha de quedar bo, oi?

    ResponElimina
  9. Anna; Abans els flams senties a dir; d'ou o de vainílla, ara en n'hi ha per a tots els gustos i aquest n'és un altre. Amb formatge.
    Que vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D

    ResponElimina
  10. Què bons deuen estar, jo també sóc una formatge adicta :)

    Las recetas de Glutoniana

    ResponElimina
  11. Mmmmmm, només de pensar-hi ja salivo. Senzill i boníssim. M´has donat una idea per aquest cap de setmana!
    Petons!

    ResponElimina
  12. A casa, el flam de formatge és tot un èxit, i com que és tan fàcil de fer...
    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.