Fàcils de fer i encara més de menjar....
INGREDIENTS
125 ml d' aigua
1 cullaredeta de sal
1 cullaredeta de sucre.
300 grs de farina
1 sobre de llevat sec de fer pa
Per posar damunt la coca,
Sucre
ametlles filatejades, pinyons...
PREPARACIÓ
A la panificadora,
Posem tots els ingredients dins la panificadora per l'ordre que estan escrits a la llista d' ingredients. Sel.leccionem el programa d' amasar . Ara podem pasar al pas 2.
A mà,
1-Fem una pasta amb tots els ingredients i amasem bé durant una estona. Si cal, hi afegirem més farina.
2-Estirem la massa i fem les coques ben primetes (pensem que doblaran el seu volum) , que queden més cruixents. Les posem a la safata del forn (jo faig servir la safata del forn i una altra) untada amb oli i enfarinada.
Les deixem llevar durant 1 hora, tapades amb un drap fi (jo les deixo dins el forn apagat).
Passada aquesta estona ( si han crescut massa les podem tornar a estirar una mica) hi posem sucre i ametlles o pinyons per damunt.
3-Escalfem el forn a 220 graus i quan sigui calent hi posem les coques, i les deixem fins que estiguin dauradetes ( uns 20 minuts)
Anna; Un alternativa diferent per esmorzar -per exemple- senzilla i de segur -per l'aspecta- molt i molt bona. Que vaigi de gust Anna¡¡. Josepb.
ResponEliminaUmmmmmmmmmmm que buenas Anna , me encantan las cocas de vidre, ainssss y yo a dieta jajajaja.
ResponEliminaUn besito y bona nit
Quines coques més bones que t´han quedat! I amb panificadora.... sensacional. Aquest divendres ja se que farem de berenar.
ResponEliminaPetons!
Anna, que bona i amb la pani! Au,a la llista de pendents...Una abraçada
ResponEliminaAmb la panificadora, que chulas Petons
ResponEliminaOHHH les coques de vidre!!! en faig sovint i sempre desapareixen.
ResponEliminaT'han quedat delicioses!!!
petons
M'encanten, son tan bones, i tan cruixents, una meravella per tots els paladars!!! les teves son genials!
ResponEliminaMira que m´agrada la coca de vidre i no l´he feta mai...cada vegada que vaig a Barcelona m´en compro...crec que aquesta vegada m´animaré...mercis per la recepta!!! petonets!!!
ResponEliminaAquestes coques de vidre són la meva debilitat, cruixents, dolces i amb un gustet de pinyons deliciós!
ResponEliminaMmmmmmmmm amb lo que m'encanten les coques i aquesta no l'he fet mai i m'agrada moltíssim a veure si m'animo un dia d'aquets..ara que comença ja el fred ve de gust tancar-se més sovint a la cuina a jugar amb el forn
ResponEliminapetunets
Precisament aquest matí hem comprat pa de pagès en un forn artesà del centre de Barcelona, i tenien unes coques de vidre que m'han fet pensar que no n'he fet mai!. Ho haig de provar, segur!.
ResponEliminaAnna, t'han quedat fantàstiques aquestes coques! I ja ho crec que són ràpides de menjar. ;) jeje
ResponEliminaPetons!
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris.
ResponEliminaEstem d' acord que les coques de vidre són molt bones i tampoc molt difícis de fer. A veure si us animeu a fer-ne.
Ptns a tots.
M'encanta la coca de vidre, ara fa segle que no en menjo :)
ResponEliminaHola Anna!Quina coca més magnífica, i a mi s m'havia pasat per alt.
ResponEliminaPEr cert, el que em comentes del brioix, si que el podries fer tot a la pani si la teva té capacitat, creix força, jo el vaig possar en un motlle de 30cm.
pt!