Un plat dels que m' agraden a mi: fàcil de fer i bo.
INGREDIENTS
1k. De fabes (en gra tendres) congelades.
400 Gr. de butifarra negra.
1 Ceba
2 Cullerades de salsa de tomaquet.
1 All
1 Fulla de llorer
1/2 L .de brou o aigua
PREPARACIÓ
Picar la ceba i l' all i fregir amb oli d' oliva, juntament amb la botifarra a trossets. Afegir la salsa de tomaquet.
Hi posem el brou o l' aigua i la fulla de llorer. Quan bulli, aboquem les faves congelades. Rectifiquem de sal. Han de bullir uns 30 mints (també depèn de com siguin de tendres les faves)
Anna, no saps com m'agraden les faves!! Aquí no n'hi ha, quina ràbia! :( Petons!
ResponEliminaA mi també m' agraden molt.. I quan començin a haver-n'hi al l' hort de casa, amb la tabella i tot..
ResponEliminaSi te les pogués portar via internet...