Ens poden servir per fer un aperitiu, o si volem com a segon plat acompanyades d' una bona amanida. Amb les melmelades per maridar amb formatge de "La Fageda" , els hi donem un toc diferent, especial i gustós.
INGREDIENTS
una culleradeta d' orenga
120 grs. de formatge (vaig utilitzar un formatge sec de vaca i ovella)
1 llesca de pa (sense la crosta) remullada amb una mica de llet
Una mica de pa ratllat
pebre negre
PREPARACIÓ
En un bol batem les clares a punt de neu suau. Ratllem el formatge i l' afegim al bol, juntament amb el pa remullat amb la llet i esmicolat, l' orenga, i el pebre negre. Podem tastar aquesta pasta per veure si hi falta un xic de sal, depèn del formatge que sigui n' hi pot faltar més, menys o gens. En aquest cas, no me n' hi va faltar.
Fem boletes amb aquesta massa i les arrebossem amb pa ratllat .
Les fregim en l' oli calent i les deixem escórrer sobre paper de cuina.
Les servim acompanyades amb melmelades "La Fageda".
Mmmmmm....que bones! M'has fet recordar unes boletes que feia ma mare fa moooooolts anys!
ResponEliminaPetonets, Anna!
Olga