dimarts, 11 d’octubre del 2016

PASTA AMB ROVELLONS I GAMBES


Una versió de la recepta del blog de la Sussi d' Ara Cuina. Em va agradar aquesta pasta, tan cargoladeta i amb els bolets .... Qué bona!
L' altra dia vam trobar rovellons, no masses, però a més eren molt corcats. En vam haver de llençar molts i van  quedar trossos petits que em van anar molt bé per aquesta recepta.
A casa ha tingut molt d' èxit aquest mar i muntanya!. 

INGREDIENTS

400 g. de pasta (amorelli) en el meu cas
200 g. de rovellons
200 g. de gambes pelades
2 alls 
2 cullerades de salsa de tomàquet
oli, sal, julivert



PREPARACIÓ

Tallem els rovellons petitets. Posem oli en una paella gran (on hi afegirem més tard la pasta) i els saltegem. Afegim les gambes tallades a trossets. Finalment, afegim els alls picats o ratllats, julivert i una mica de sal. Acabem amb la salsa de tomàquet.
Reservem.
Fem bullir la pasta amb aigua salada durant uns 10 minuts (segons les instruccions del paquet, depenent de la marca i tipus de pasta). Escorrem la pasta i la incorporem a la paella dels bolets. Donem unes voltes per integrar-ho tot bé i ja la podem servir. 

11 comentaris:

  1. Si que ha d'estar bona aquesta pasta Anna, aprofitatem que demà ens obliguen a fer festa a veure SI en trobem uns quants ( dos o tres 😂😂😂) i et copio la recepta.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Res, ha plogut tot el matí...no hem pogut anar a la muntanya. L'hauré de fer amb bolets de conserva o comprats al mercat.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
    2. Res, ha plogut tot el matí...no hem pogut anar a la muntanya. L'hauré de fer amb bolets de conserva o comprats al mercat.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Crec que aquest any ens quedarem sense bolets però això si, el plat de pasta de 10 !!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  3. A veure si d'una vegada poder anar a "caçar" bolets, per fer aquest plat tan bò.

    ResponElimina
  4. Quina il·lusió Anna que t'inspiressis amb la meva recepta. Quina enveja ja aquests rovellons. Per aquí tot just surten els primers, a veure si amb aquestes pluges s'anima una mica!! petons!

    ResponElimina
  5. Amb els bolets acabats de collir del bosc ha d'estar de luxe! Molt bona, Anna!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta :) M'encanten els bolets, tot i que aquest any no en trobo gaires...
    Petons

    ResponElimina
  7. aquest plat es molt bo i m'agrada perquè te una textura molt bona i els bolets es la meva passió.

    ResponElimina
  8. Molt bona idea de ajuntar pasta amb marisc i bolets, això s'ha de provar!
    Maria

    ResponElimina

  9. Una receta fácil y muy gustosa. Yo la hago igual con la variación de espaguettis. Suele ser muy apreciada tanto por mayores como por pequeños

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.