divendres, 17 de juny del 2016

GALETES DE MANTEGA













Una altra recepta del llibre "Biscotti e dolcetti"...Quin munt de possibilitats bones té aquest llibret!!. Un repte amb la Marta de Pa de Nous i la Glòria de No tot són postres... a la cuina


Avui unes" biscotti inglesi al burro", galetes de mantega, boníssimes i només amb tres ingredients. Aixó, sí, la mantega que sigui de primera qualitat. 

Proveu de fer-les i segur que repetiu!!















INGREDIENTS

255 grs. de farina
100 grs. de sucre
150 de mantega a temperatura ambient



PREPARACIÓ

Pasteu els ingredients fins que obtingueu una massa llisa. Estireu-la amb el corró i talleu les galetes amb la forma que us agradi.
Enforneu-les a 180 º (forn preescalfat), durant uns 10 minuts. 




9 comentaris:

  1. Et van quedar precioses Anna!!
    Triem-ne unes altres????
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Bueno, ja està be, no? massas galetes amb un sols dia i jp aqui salivan com una tonta.....ufff,quines ganas de fer-las!!!!!
    Petons estimada

    ResponElimina
  3. Ei, quin munt de talla galetes que tens!!! Bones eh Anna??? Aquestes galetes de mantega són sempre un èxit!
    Ptnts

    ResponElimina
  4. Perfectes!!! Us en queda alguna recepta més per fer????

    ResponElimina
  5. T'han quedat molt boniques! Fan molt goig!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  6. Amb vosaltres i les vostres "Biscoti" no hi ha qui perdi un quilo!! :D Quines galetes MÉS bones!! I molt boniques!
    Petons

    ResponElimina
  7. Uff nena aquestes segur q t les copio eh! Besets!

    ResponElimina
  8. Uff nena aquestes segur q t les copio eh! Besets!

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.