Avui unes" biscotti inglesi al burro", galetes de mantega, boníssimes i només amb tres ingredients. Aixó, sí, la mantega que sigui de primera qualitat.
Proveu de fer-les i segur que repetiu!!
INGREDIENTS
255 grs. de farina
100 grs. de sucre
150 de mantega a temperatura ambient
PREPARACIÓ
Pasteu els ingredients fins que obtingueu una massa llisa. Estireu-la amb el corró i talleu les galetes amb la forma que us agradi.
Enforneu-les a 180 º (forn preescalfat), durant uns 10 minuts.
Et van quedar precioses Anna!!
ResponEliminaTriem-ne unes altres????
Ptnts
Glòria
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaBueno, ja està be, no? massas galetes amb un sols dia i jp aqui salivan com una tonta.....ufff,quines ganas de fer-las!!!!!
ResponEliminaPetons estimada
Ei, quin munt de talla galetes que tens!!! Bones eh Anna??? Aquestes galetes de mantega són sempre un èxit!
ResponEliminaPtnts
Perfectes!!! Us en queda alguna recepta més per fer????
ResponEliminaT'han quedat molt boniques! Fan molt goig!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Amb vosaltres i les vostres "Biscoti" no hi ha qui perdi un quilo!! :D Quines galetes MÉS bones!! I molt boniques!
ResponEliminaPetons
Uff nena aquestes segur q t les copio eh! Besets!
ResponEliminaUff nena aquestes segur q t les copio eh! Besets!
ResponElimina