dimarts, 3 de novembre del 2015

MILFULLS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB XIPS D' ALBERGÍNIA I MEL


Una altra de les receptes del llibre "Les tapes de la barra del port". A nosaltres ens va agradar molt el contrast i el puntet de la mel. Us agradarà a vosaltres?


INGREDIENTS

Per la brandada

250- 300 gr. de bacallà esqueixat desalat.
2 patates ( uns 350 gr.)bullides i aixafades.
2 alls
1 ampolleta o un brik petit de crema de llet
oli d' oliva

1 o 2 albergínies
farina de blat
mel, sal, sucre, oli per fregir

 


PREPARACIÓ

Fem la brandada:

En una cassola amb força oli d' oliva fregim els alls (poc, donçs no s' han de daurar) i lleugerament el bacallà. Afegim les patates. Aboquem la crema de llet i ho pasem per la batidora. Tornem a posar-ho al foc fins que bulli uns 2 minuts. Rectifiquem de sal. Si queda massa espessa s' hi pot afegir llet
.

Tallem les albergínies a làmines ben fines. Hi afegim un pols de sal i un de sucre. Les deixem uns minuts i tot seguit les enfarinem i fregim en oli calent. Les deixem damunt paper de cuina.

Intercalem una llesca d' albergínia i una cullerada de brandada, fins que aconseguim les capes desitjades. Hi posem un rajolí de mel pel damunt i servim.

9 comentaris:

  1. La brandada m´encanta! i aquest contrast de mel i albergínia el vaig descobrir fa poc en un restaurant de tapes. Es veu que a Andalusia és molt típica la tapa d'alberginia amb mel.

    ResponElimina
  2. Que bo, m'encantan el bacallá i les albergínies Ummm
    petons

    ResponElimina
  3. Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
    Petons

    ResponElimina
  4. Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
    Petons

    ResponElimina
  5. A mi segur que sí!!! M'encanta la combinació!!!
    Petons, Anna!
    Olga

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.