Una altra de les receptes del llibre "Les tapes de la barra del port". A nosaltres ens va agradar molt el contrast i el puntet de la mel. Us agradarà a vosaltres?
Per la brandada
250- 300 gr. de bacallà esqueixat desalat.
2 patates ( uns 350 gr.)bullides i aixafades.
2 alls
1 ampolleta o un brik petit de crema de llet
oli d' oliva
1 o 2 albergínies
farina de blat
mel, sal, sucre, oli per fregir
PREPARACIÓ
Fem la brandada:
En una cassola amb força oli d' oliva fregim els alls (poc, donçs no s' han de daurar) i lleugerament el bacallà. Afegim les patates. Aboquem la crema de llet i ho pasem per la batidora. Tornem a posar-ho al foc fins que bulli uns 2 minuts. Rectifiquem de sal. Si queda massa espessa s' hi pot afegir llet
.
Intercalem una llesca d' albergínia i una cullerada de brandada, fins que aconseguim les capes desitjades. Hi posem un rajolí de mel pel damunt i servim.
La brandada m´encanta! i aquest contrast de mel i albergínia el vaig descobrir fa poc en un restaurant de tapes. Es veu que a Andalusia és molt típica la tapa d'alberginia amb mel.
ResponEliminaUna tapa deliciosa.
ResponEliminaQue bo, m'encantan el bacallá i les albergínies Ummm
ResponEliminapetons
Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
ResponEliminaPetons
Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
ResponEliminaPetons
Quina tapa més macaaaa!!!
ResponEliminaA mi segur que sí!!! M'encanta la combinació!!!
ResponEliminaPetons, Anna!
Olga
Deliciós! :)
ResponEliminaQuina pinta!!!!
ResponElimina