A la trobada Ganxetes Tour 2015 va venir la Tània de l' empresa Valira a fer-nos una explicació dels seus productes. Valira és una empresa de Reus, que fabrica utensilis de cuina com planxes, paelles, cassoles, termos, cafeteres.. i tot de bosses i contenidors de diferents mides per transportar els aliments: el gran avantatge és que són completament hermètics, (els líquits no es vessen) i no agafen olors. A més estan fabricats sense BPA (bisphenol), un producte que ja fa temps que s' està investigant perquè pot ser causant de diversos problemes de salut. Gràcies Tània per les explicacions i Valira per l' obsequi d' aquest recipient!!
Aquesta sopa que he fet avui la podeu portar sense problemes amb un recipient com aquest, no us vessarà! I després gaudireu d' un àpat de luxe!
INGREDIENTS
400 grs. de filets de peix blanc (sense espines)
1 ceba
2 alls
4 patates
250 grs. de tomàquets sensers en conserva ( un pot petit)
700 ml de brou de peix
100 ml. de nata per cuinar (opcional)
julivert, una nyora o bé 1 culleradeta de pols de nyora, sal, pebre, oli d' oliva, 1 fulla de llorer
PREPARACIÓ
Tallem a trossos els filets de peix.
Pelem la ceba i els alls i els ratllem.
Pelem les patates i les tallem a rondanxes fines. Posem la nyora a remullar en aigua calenta.
Posem oli en una olla ampla i fregim la ceba i els alls. Afegim les patates, salem i ho deixem fer tot junts uns minuts. Afegim uns 100 ml. de brou i tapem l ' olla. Ho deixem 10 minuts a foc lent.
Incorporem els tomàquets en conserva tallats petits, el julivert, el llorer, la polpa de la nyora o la culleradeta de nyora en pols, el pebre i una mica de sal. Per últim, afegim els trossos de peix, i el brou. Rectifiquem de sal i pebre. Quan bulli, abaixem el foc i ho deixem coure 8 minuts. Passat aquest temps, retirem el llorer, afegim la nata si heu decidit posar-li i apaguem el foc. La podeu servir amb pa torrat. I la podeu decorar amb més julivert.
10 comentaris:
Una sopa per llepar-se els dits.
Una sopa que com dius es una autèntica festa, molt bona.
Petons.
DE PRIMER AQUESTA SOPETA TAN REBONA I DESPRÉS LAS CLOISES AMB EL MARAVELLOS VERMUT DE rEUS....DE MARAVELLA AMB QUEDO !!!!
pETONSSSS
Mai he menjat una sopa semblant, però fa cara de ser molt bona :) Jo li ficaria lluç o panga, ben suau.. mmm..
Una abraçada!
La sopa de peix m'encanta, provaré aquesta versió! bona setmana
Ole, quina sopa més bona!!!
Petonets, Anna!!!
Olga
pintaza de sopa!! exquisita!
I no vessa!!!!!
PTNTS
Dolça
Trobo que tens receptes super interessants , provare de fer l'ham burgesa vegetal , genial jo no prenc carn i aquesta m'ha encantat.
T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
Es un plat que pot resultar molt interessant
Publica un comentari a l'entrada