diumenge, 21 de setembre del 2014

FARCELLETS DE PERNIL CUIT AMB CAMAGROCS I BOTIFARRA




Sí, una altra recepta amb camagrocs... i és que aquesta temporada de bolets s' ha avançat al Berguedà i, encara que hi va haver una florida de rovellons, ara el que més es troba són camagrocs... I ja va bé, és un bolet molt agrait per netejar-lo (no és mai corcat i només se li ha de treure la terra) i a més és un bolet molt aromàtic que i fàcil de combinar.
Aquesta recepta és finalista del concurs  de receptes amb pernil cuit "La Selva"del III Dia CUINA. Em fa molta il.lusió, com l' any passat, participar a les diferents activitats que ens han preparat  i conèixer altres bloguers!!  

INGREDIENTS

200 grs de butifarra crua
300 grs. de camagrocs
8 llesques de pernil cuit (tallat fi, sense que s'espatlli)
per arrebossar: 1 ou, 1 rajet de llet, farina
per l' oli d' all i julivert: 1 all, julivert,  50 ml d'oli d' oliva

PREPARACIÓ



Saltegem els camagrocs nets amb un rajet d' oli i un pols de sal. En reservem uns quants per decorar el plat.
Afegim la botifarra sense el budell i esmicolada. Posem a cada llesca de pernil cuit una part de la barreja de camagrocs i botifarra i emboliquem.
Fem una pasta amb un ou batut i un rajet de llet, afegint farina fins que quedi una pasta llisa una mica espessa per arrebossar.
Arrebossem amb aquesta pasta els farcellets i els fem fregir en oli de girasol calent. Retirem del foc i emplatem decorant amb els camagrocs reservats i l 'oli d' all i julivert.

Per fer l' oli d' all i julivert: triturem l' all i el julivert amb 50 ml. d' oli. 

15 comentaris:

  1. Es veuen uns farcellets molt ben farcits.
    Enhorabona per se una de les finalistes.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Ai si quina il·lusió que comenci la època dels bolets, són tan bons i tan versàtils a la cuina. Uns farcellets d'allò més deliciosos

    ResponElimina
  3. La combinació dels camagrocs amb el pernil i la botifarra ha de quedar boníssima.
    Que vagi molt bé a Manlleu!!!

    ResponElimina
  4. Temps de bolets! I aprofitant-los al màxim! Bona recepta, Anna, per a repetir! Petons

    ResponElimina
  5. Buf! quina cosa més bona! M'enmenajaria uns quants d'quests farcellets, molt bona recepta! Un petó

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  6. Anna este año la zona del Bergueda esta a tope de camagrocs.
    Una combinacion muy buena y apetecible¡¡
    Bona setmana
    Bss

    ResponElimina
  7. que bo Anna, jo encara no he anat a buscar-ne, no sé, aquest any em fa molta mandra jeje

    ResponElimina
  8. M'han vingut ganes d'anar al bosc a buscar camagrocs! aquests farcellets han d'estar més que bons, i a més queden molt vistosos ;). Un petó!

    ResponElimina
  9. Aquets camagrocs quina bona fila que fan !!!! amb aquets farcellets et queden de luxe....quin gustet deuen tenir !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Felicitats per ser finalista amb aquesta recepta tan i tan bona!!
    Que vagi molt bé demà!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  11. Doncs a mi m'agrada molt!!!! Es mereixia guanyar, és clar que si!
    Però no podien guanyar totes, veritat?

    PTNTS
    i ens veiem aviat, una altra vegada.
    Dolça

    ResponElimina

  12. Anna; Quina olor de tardor...¡¡ encara que, adelantada, però quina bona olor...
    Aquesta recepta està molt ben feta amb aquest pernil i amb la butirarra, crec que sobren els comentaris.
    Salutacions Anna¡¡ :O)

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats per ser finalista! Una autèntica delícia! Una abraçada, anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  14. Felicitats per la recepta, jo aquest any res de res!!petons!

    ResponElimina
  15. Acabo de descobrir aquest blog i, realment, em sembla "deliciós". Ja se on mira quan tinguis dubtes, soparets... Felicitats!!

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.