diumenge, 24 de novembre del 2013

PATÉ ALS DOS SALMONS


Quan comença a fer fred ens agrada passar els vespres al costat de la llar de foc, així també aprofitem el foc per coure el tall a la brasa o fer pa torrat sopar. Aquesta vegada les torrades les hem pogut acompanyar d' aquest paté de salmó que he preparat, i que també us pot servir per  untar torradetes petites per aperitius.



INGREDIENTS

200 grs de salmó fresc o congelat
100 grs de mantega
100 grs. de salmó fumat
sal, pebre, 1 fulla de llorer

PREPARACIÓ


Posem aigua al foc i quan bull, hi afegim la fulla de llorer, una culleradeta de sal i el salmó.
El deixem coure uns 10 minuts.
L' esmicolem i hi traiem les espines i la pell.
El triturem amb la batedora juntament amb la mantega a temperatura ambient. Rectifiquem de sal, afegim una mica de pebre.
Afegim el salmó fumat tallat ben petitet i remenem bé. El posem en un bol o terrina i  el tapem amb film. 
 

12 comentaris:

  1. m'agrada el salmò i m'encanta el teu pàté

    ResponElimina
  2. Té molt bona pinta i amb aquestes torrades, a la vora del foc encara ve més de gust.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Una deliciosa receta que seguro que les gusta en mi casa.Besosss

    ResponElimina
  4. bonissim!! i amb aquestes torrades al caliu, un petonas!
    silvia

    ResponElimina
  5. Segur que a casa ens agrada aquest paté. Amb la torrada feta a la llar de foc, doblement bó.
    Petons

    ResponElimina
  6. Caram quin paté,aquest mel quedo a la meva cuina jiji
    I ja no en parlem de les torrades fetes a l'allar de foc,a casa també les i fem, i ara que fa fred bé molt de gust.
    Un petó des de la meva cuina.
    http://cuinanatura.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Uauu Anna, quina enveja (sana sempre) m'ha donat veure la llar de foc i poder torrar el pa amb el foc, i escalfar-se que ara el fred apreta!
    Jo que sóc una entusiasta del salmó tingués per descomptat que provaré de fer aquest paté, ha de ser deliciós!
    Petons

    ResponElimina
  8. Boníssim i molt gustós!
    i amb torrades fetes al foc de llenya, encara més bo ;)

    ResponElimina
  9. Una entrada deliciosa. Me encanta el salmón y esta forma de prepararlo no lo conocía, así que me lo dejo apuntado para probarlo en casa.
    No conocía tu blog y con tu permiso por aquí me quedo de seguidora para no perderme nada de lo que publiques. Besos!

    www.laurillafondant.blogspot.com

    ResponElimina
  10. Ideal pel pica-pica de Nadal. Deliciós i senzill...i a més a mi m'entusiasma el salmó...no puc demanar res més! Petons!

    ResponElimina
  11. La foto de la llar de foc convida, eh? M´agradat el toc de pebre que li has posat al salmó. Tot plegat fa venir salivera.

    ResponElimina
  12. Gran idea per als aperitius nadalencs!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.