dijous, 11 d’abril del 2013

"MONTADITO" DE ROTLLETS DE SALMÓ


Ja sabeu que tinc debilitat pels "montaditos", m' agrada molt fer-los i menjar-los també, aquest "montadito" no tocava encara publicar-lo, tenia la recepta al calaix i ganes de fer-la, però encara no havia trobat el moment oportú. Quan em van proposar participar en el concurs de receptes Monsalmó de seguida vaig pensar en fer aquests rotllets de salmó i presentar-los en montadito o canapé. 
M' agrada preparar sopars amb us quans tipus de canapès o montaditos i per no tenir tanta feina, em resulten especialment còmodes els que es poden preparar amb dues fases i a més són molt fàcils de fer: com aquests.
Podeu fer els rotllets el dia abans i deixar-los a la nevera ben embolicats amb paper film. A l' hora de l' àpat, els traieu, els talleu i feu els montaditos o canapès en un moment. 


INGREDIENTS

salmó fumat
formatge cremós per untar
ceba tendra
llavors de sèsam
unes fulletes de farigola
pebre, oli d' oliva verge ( o maionesa)

PREPARACIÓ


Untem el salmó amb el formatge (una capa ben generosa), hi espolsem les llavors de sèsam, la ceba tallada ben petita, un polset de pebre i una mica de farigola. Enrotllem. Emboliquem els rotllets i els deixem a la nevera ( si tenim molta pressa els posem uns minuts al congelador). Els tallem i els col.loquem  damunt del pa, untat amb oli d' oliva verge o amb maionesa. Decorem amb unes quantes llavors més de sèsam i unes fulletes de farigola.























* Amb aquesta recepta participo al "Concurs Monsalmó".

23 comentaris:

  1. Aquest rotllets de salmó m'encanten encara que mai he pensat a servir-los sobre una llesca de pa, em sembla molt bona idea.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Em semblen fantàstics, i estèticament molt vistosos!!! I han d'estar boníssims!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina
  3. Els rotllets de salmó son els meus preferits.. quina bona pinta!!! Sort en el concurs.. Petons,

    ResponElimina
  4. una combinación tremenda y es fantástica de sabor
    peto

    ResponElimina
  5. em quedo amb la idea, m'agrada per els meus aperitus jeje

    petons

    ResponElimina
  6. Quina delicia...un gust espectacular amb aquesta barreja.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Molt fàcils de fer, i tant! Anna, m'agrada molt, aquesta incorporació de ceba tendra. Petons!

    ResponElimina
  8. Quina combinació més bona. Els teus "montaditos" sempre son un encert!
    Petons!

    ResponElimina
  9. M'encanta el salmó i aquests rotllets han d'estar bonissims.
    Sort en el corcurs!!!

    ResponElimina
  10. Quin pintxo més xulo t'ha quedat!! Quin color més bonic!!!! Aquest me l'apunto, que els pintxos ens encanten!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats!! T'he atorgat un dels premis Best Blog!! (Xicuina)

    ResponElimina
  12. Un montadito bonissim !! Molta sort en el concurs.
    Petons

    ResponElimina
  13. Deliciosos!!! A mi també m'encanten els pintxos, així que me l'apunto per a una propera ocasió

    ResponElimina
  14. Boníssim! el salmó fumat ens permet fer plats excel·lents!

    ResponElimina
  15. La combinació ha de quedar boníssima.
    A mi també m'encanten els sopars informals a base de montaditos i canapès...

    ResponElimina
  16. Quina pinta que fan aquests rotllets de salmó!!! mmm avui he descobert el teu blog i hi ha coses boníssimes, me l'apunto. Felicitats pel blog!!

    ResponElimina
  17. Me encanta el salmón y este montadito lo voy a hacer seguro, la combinación de queso y salmón me apasiona. Muchas gracias.
    http://huevoypelao.blogspot.com.es

    ResponElimina
  18. sort en el concurs.. aquesta proposta segur que té molt d'exit... és irresistible!!

    ResponElimina
  19. Te he visto en un blog amigo y he entrado a conocer tu cocina y me encanta, así que me seguirás viendo mucho por aquí, eso espero, la verdad es que esta entrada es impresionante de buena y me encantará verte por mi blog!
    Besos

    ResponElimina
  20. prenc nota de la recepta, m'ha semblat genial. amb el teu permís la comparteixo al meu blog "desTAPA'T".

    una salutació

    ResponElimina
  21. prenc nota de la recepta, m'ha semblat genial. amb el teu permís la comparteixo al meu blog "desTAPA'T".

    una salutació

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.