diumenge, 10 de febrer del 2013

"MONTADITO" DE CRANC


Uns "montaditos" per fer com a entrant o bé per un sopar informal si en fem de diferents tipus. He tret la inspiració del llibre "Montaditos" del Mikel Iribarren, on n'  hi ha per triar i remenar...
Molt fàcil de preparar, podeu posar tots els ingredients a punt el dia abans ( el cranc barrejat amb la maionesa, els ous ja cuits i ratllats, i les gambes bullides) i  montar-los abans de menjar-los.


INGREDIENTS (6 peces amb llesquetes de pa de baguet)

6 llesquetes de pa de baguet
125 grs. de bastonets de cranc
2 cullerades de maionesa
1 ou dur
6 cues de llagostí 

PREPARACIÓ

Barregeu el cranc esmicolat o ratllat amb la maionesa. Ratlleu l' ou dur. Feu bullir 2 minuts les cues de llagostí.
Muntatge: sobre el pa ; el cranc amb la maionesa, damunt l' ou dur i la gamba enfilada amb una broqueta.

19 comentaris:

  1. Un montadito fantástico y espectacular, así si que se puede hacer un buen tentepie con esta presentación.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Oh! es que venen ganes de traspassar la pantalla. Més a fàcil de fer impossible.

    ResponElimina
  3. Quina fila que fan!! dignes del millor bar de tapes basc!! Han de ser molt bons, ideals per quedar bé en un dinar o sopar amb convidats!

    ResponElimina
  4. buenísimos y con una presentación -10-

    ResponElimina
  5. Uhmmm!!! El de cranc és d'un dels que sempre trio cap sortima fora a menjar-ne. Un apresnetació molt bonica!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  6. Aquest montadito sempre agrada a tothom! Boníssim!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. un montadito genial y bien bueno y irresistible
    bona setmana
    peto

    ResponElimina
  8. Quin montadito més booo! A casa seria un èxit assegurat perquè tot el que porta ens encanta!

    T'han quedat molt macos!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  9. Amb aquesta combinació d'ingredients tenen l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  10. Molt bon entrant per picar una mica!

    ResponElimina
  11. Molt bon entrant per picar una mica!

    ResponElimina
  12. Quin montadito més bo! Potser s'han posat de moda, però és que són boníssims!!!

    ResponElimina
  13. M'encanta la presentació, t'han sortit molt bonics! :) I les fotos també.

    ResponElimina
  14. montaditos deliciosos! y que presentación, me llevo unos cuantos..

    ResponElimina
  15. Hola altra vegada Anna!!!

    No ser si segueixes les cadenes de premis, però t'acabo de nominar per un d'ells al meu blog! Vas ser de les primeres seguidores que vaig tenir i des de llavors que et vaig descobrir i que t'he anat seguint. M'agraden molt les receptes que vas publicant i he pensat que et mereixies aquest premi per tota la feina ben feta que fas! Així que enhorabona!

    Una abraçadaaa!

    ResponElimina
  16. Un aperitiu per menjar-ne més d’un, que bo
    Petons

    ResponElimina
  17. Que bons que son sempre, aquets tipus de montaditos...
    Petonets (de la felicitadora adelantada...jeje)

    ResponElimina
  18. Quina bona pinta, em recorda als passejos per les tabernes de Donostia. Em quedo per aki de seguidora.
    Montse

    http://estoneslliures.blogspot.com.es/

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.