Uns "montaditos" per fer com a entrant o bé per un sopar informal si en fem de diferents tipus. He tret la inspiració del llibre "Montaditos" del Mikel Iribarren, on n' hi ha per triar i remenar...
Molt fàcil de preparar, podeu posar tots els ingredients a punt el dia abans ( el cranc barrejat amb la maionesa, els ous ja cuits i ratllats, i les gambes bullides) i montar-los abans de menjar-los.
INGREDIENTS (6 peces amb llesquetes de pa de baguet)
6 llesquetes de pa de baguet
125 grs. de bastonets de cranc
2 cullerades de maionesa
1 ou dur
6 cues de llagostí
PREPARACIÓ
Barregeu el cranc esmicolat o ratllat amb la maionesa. Ratlleu l' ou dur. Feu bullir 2 minuts les cues de llagostí.
Muntatge: sobre el pa ; el cranc amb la maionesa, damunt l' ou dur i la gamba enfilada amb una broqueta.
Un montadito fantástico y espectacular, así si que se puede hacer un buen tentepie con esta presentación.
ResponEliminaPetons.
Oh! es que venen ganes de traspassar la pantalla. Més a fàcil de fer impossible.
ResponEliminaQuina fila que fan!! dignes del millor bar de tapes basc!! Han de ser molt bons, ideals per quedar bé en un dinar o sopar amb convidats!
ResponEliminabuenísimos y con una presentación -10-
ResponEliminaUhmmm!!! El de cranc és d'un dels que sempre trio cap sortima fora a menjar-ne. Un apresnetació molt bonica!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Aquest montadito sempre agrada a tothom! Boníssim!
ResponEliminaPetonets
Sandra
un montadito genial y bien bueno y irresistible
ResponEliminabona setmana
peto
Quin montadito més booo! A casa seria un èxit assegurat perquè tot el que porta ens encanta!
ResponEliminaT'han quedat molt macos!
Una abraçada!
Amb aquesta combinació d'ingredients tenen l'èxit assegurat!
ResponEliminaMolt bon entrant per picar una mica!
ResponEliminaMolt bon entrant per picar una mica!
ResponEliminaQuin montadito més bo! Potser s'han posat de moda, però és que són boníssims!!!
ResponEliminaM'encanta la presentació, t'han sortit molt bonics! :) I les fotos també.
ResponEliminamontaditos deliciosos! y que presentación, me llevo unos cuantos..
ResponEliminaHola altra vegada Anna!!!
ResponEliminaNo ser si segueixes les cadenes de premis, però t'acabo de nominar per un d'ells al meu blog! Vas ser de les primeres seguidores que vaig tenir i des de llavors que et vaig descobrir i que t'he anat seguint. M'agraden molt les receptes que vas publicant i he pensat que et mereixies aquest premi per tota la feina ben feta que fas! Així que enhorabona!
Una abraçadaaa!
Un aperitiu per menjar-ne més d’un, que bo
ResponEliminaPetons
Una bona opció per al sopar de demà!
ResponEliminaQue bons que son sempre, aquets tipus de montaditos...
ResponEliminaPetonets (de la felicitadora adelantada...jeje)
Quina bona pinta, em recorda als passejos per les tabernes de Donostia. Em quedo per aki de seguidora.
ResponEliminaMontse
http://estoneslliures.blogspot.com.es/