diumenge, 27 de març del 2011

ESPÀRRECS VERDS ALS TRES FORMATGES

Una recepta ben fàcil, i he de dir que molt bona si t' agrada el formatge, és clar.
La podem fer també amb espàrrecs congelats. I fins i tot amb espàrrecs de pot també aniria bé.
És ideal quan disposem de poc temps i volem sorprendre amb algun plat una mica especial.


INGREDIENTS


espàrrecs verds
formatges de tres tipus diferent (a mi m' agrada fer-ne servir un de cabra, dels que van en rull)
orenga
sal


PREPARACIÓ


Tallem la part més dura dels espàrrecs i els rentem( si fem servir espàrrecs congelats ja són nets i triats, a punt per bullir) . Els fem bullir amb aigua salada fins que estiguin tous.
Els posem en les plats de servir ( que siguin aptes per anar al forn) i hi posem el formatge: un tallat a trossets i l' altre, ratllat. El de cabra, a rodanxes.
Espolsem amb orenga. Posem els plats uns 3 o 4 minuts al forn a uns 220º.
Els deixem refredar un moment, que no ens cremem, i ja els podem servir.

,

19 comentaris:

  1. Que bo noia, quina combinació més genial, els esparrecs verds m´encanten i ja amb formatge... una bogeria. Un petó y bona setmana.

    ResponElimina
  2. Amb tres formatges deu se deliciós. Jo els faig nomès amb un formatge. Molt bona idea. Una abraçada

    ResponElimina
  3. Bonissima la combinació. M'encanten el esparrecs verds i el formatges no diem .
    Fins aviat

    ResponElimina
  4. Aquesta recepta és d'aquelles de plis plas, però amb un resultat deliciós, sobretot per a la fent formatgera com jo!

    ResponElimina
  5. MMM..!, una combinació perfecte!! M'encanta!!
    Emma

    ResponElimina
  6. De ben segur que m'agraden, tant el formatges com els espàrrecs em tornen boja.
    Petons.

    ResponElimina
  7. plis plas y ya esta en mi estomago, me gusta y con esta combinacion de quesos fantastico
    peto i bona setmana
    miquel

    ResponElimina
  8. M'encanta. Els espàrrecs i el formatge que bé combinen.

    ResponElimina
  9. Aquest cap de setmana ha estat molt fructífer: tinc un bon manat d'espàrrecs a la nevera, o sigui que aquesta recepta em va perfecta!

    ResponElimina
  10. Hola,
    Jo sóc molt de formatges i aquest plat em resulta deliciós.. Molt bona idea. Petons

    ResponElimina
  11. A casa trioumfaria, som molt formatgers.... Seria la manera de què es mengessin els espàrrecs verds sense rondinar. Sobretot l'Annie jejeje....

    ResponElimina
  12. Ets genial Anna, amb ingredients ben senzills fas uns plats que son tots de Diumenge!!!Una abraçada

    ResponElimina
  13. Quina casualitat, el programa de Catalunya Ràdio "Tàpies variades" de diumenge anava sobre els espàrrecs, je je je...
    La combinació de formatge i espàrrecs és absolutmanet sensacional!

    ResponElimina
  14. Guauuuu Anna me encanta, y encima con queso de rulo de cabra que me chifla. Imaginaras que te la copio ¿ no?.
    Un besito

    ResponElimina
  15. Uns espàrrecs amb una salsa de formatge d’allò mes deliciosa
    Petons

    ResponElimina
  16. On tinc que firmar per emportar-me'n un plateret? jajaja.

    Jo si porta molt formatge ja saps que no li faig un feo :)


    Las recetas de Glutoniana

    ResponElimina
  17. ondia !! quina delicia... i res de sucar-hi pa:millor uns espàrrecs!!
    una abraçada

    ResponElimina
  18. Hola,

    Aquests esparrecs els vaig provar la primera vegada en un restaurant a la Cerdanya, em van encantar me'ls vaig fer a casa imaginant com estàven fets.
    Espero que els proveu, si us agrada el formatge segur que us encanta!

    Moltes gràcies pels vostres comentaris.
    Ptns.

    ResponElimina
  19. Quin plat més extraordinari! Sensacional lo bo que ha de ser. segur que a casa els hi agrada molt i a més tan senzill de fer que es tota una troballa.
    Petons!

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.