diumenge, 16 de maig del 2010
LLOM AL FORN AMB PATATES
Si els hi demanés a la Marta i a la Mireia, cada dia , de segon plat, menjariem llom amb patates.
Així que per variar el típic llom a la planxa amb les patates fregides, el faig a vegades d' aquesta manera, i al forn, que no porta gaire feina i és ben bo.
INGREDIENTS
1 tros de llom de 800 grs.
1 kg. de patates.
Unes braques de romaní
3 alls
oli, sal.
PREPARACIÓ
Posem els alls pelats, les fulles del romaní i cinc o sis cullerades d' oli a la picadora. Triturem.
Untem el llom amb aquesta pasta (sobretot la part superior, que quedi ben coberta) i el salem.
Pelem les patates i les tallem. Les posem a coure amb aigua i sal durant uns 5 minuts. Les escorrem i les posem juntament amb el llom en una safata que pugui anar al forn. Les reguem amb una mica d' oli .
Ho posem al forn a 180 graus durant uns 40 minuts. De tant en tant, si cal, hi afegim uns rajets d' aigua.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
18 comentaris:
aquest tipus de patates m'agraden més que el tall jiji
petons
Als meus fills també els hi agrada molt el llom, aquest té molt bona pinta i les patates mmmm...
Ostres tu, quin guisade de llom, i quines patates, amb les seves herbes. Cruixent per fora, tendre per dins!! Un plaer.
Anna; ...i si m'ho preguntes a mí, també m'agrada d'aquesta manera.
Que vagi de gust Anna¡¡
Tens tota la raó, mes fàcil de fer, mes sa, mes net, .. si tot son aventatges.
Bon plat i amb el gustet del romaní.
Petons
Un plat senzill amb sabor i per triunfar amb ell a taula.
Ha de estar molt bo el llom amb el romaní i el all, tot cruixent. Si li pregunto al meu fill ell s' estima més les pizzes.
Petons.
A mi sempre em queda dur de menjar el llom al forn, aquest sembla ben tendre, gracies per la recepta!
Suposo que la marta i la maria son les teves filles i pel que veig estan encantades amb el que els prepares, segur!, m'apunto la recepta que a les meves segur els agrada també!a reveure!
Quina bona recepta!! als meus fills també els encanta el llom amb patates així que penso fer-lo com tu, petonets
Als meus fills / es, com a les teves filles el llom els encanta i més si
és amb patates, me la apunto.
Salutacions
Amb el romaní ha de quedar molt gustós... i les patates, millor al forn que no pas fregides! ;)
El llom fet amb aquestes herbetes és boníssim,totalment d'acord. I les patates al forn, una festa per als de casa!
sempre he volgut fer un llom sencer al forn i mai no m'he atrevit, però vist que queda tan bé ho hauré de probar. gràcies!
Oh, aquest plat és dels que més m'agraden, senzill i amb un resultat excel·lent! :)
Petons!
Si visqués amb tu també te'n demanaria jajaja. Jo me'n menjaria un plateret d'este tan bo que has preparat. Jo de vegades ho faig així amb pocs ingredients i queda boníssim!
De petita jo només volía llom. Perquè serà que a tots els nanos els agrada tant? Amb l´acompanyament de les patates i el gust de les herbes ha de ser fantàstic. M´he possat al dia de tot que ara feia díes que no podía passar i encara que ja he sopat.... m´ha vingut una gana...!
Petons!
Ja veig que el llom agrada a tothom!
animeu-vos a fer-lo així que queda molt gustós, i tou.
MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. PTNS.
Publica un comentari a l'entrada