diumenge, 2 de maig del 2010

AMANIDA EN VASETS

L' altra dia van venir a sopar uns amics, i els vaig fer alguns entrans per començar. Un dels que vaig fer van ser aquests vasets d' amanida, que els vaig tenir fets en un moment, i van agradar molt.

INGREDIENTS

diferents tipus d' enciam, rúcula, canonge... ( jo vaig comprar una bossa de les que ja venen amb les verdures tallades i netes)
tomaquets "cherry"
uns quants pinyons
3 o 4 nous
oli d' oliva
vinagre
sal maldon

PREPARACIÓ

Posem les verdures rentades i tallades en els vasets ( jo vaig utilitzar vasets de plàstic, dels que es fan servir pels tallats). Hi posem uns quants pinyons a cada vaset i un tomaquet.
Fem una vinagreta amb oli, les nous picades i un rajet de vinagre ( jo ho faig a la batedora).
Abans de servir hi posem la vinagreta per damunt de cada vaset. I un polset de sal maldon.

15 comentaris:

  1. És una idea fantàstica, ideal per un pica-pica lleuger. Queda molt ben presentat i molt original ;)

    ResponElimina
  2. Quina manera més original de servir l' amanida quand tens convidats.
    Petons i feliç dia.

    ResponElimina
  3. molt bona idea i presentació, apuntat queda!! Bona setmana.

    ResponElimina
  4. Quina manera més original de preparar una amanida! M'encanta!

    ResponElimina
  5. És alucinant el que vesteixen els gotets a taula. Has tingut una gran idea. Molts petons.

    ResponElimina
  6. Aquesta mena d'entrants donen l'èxit segur!, a vegades millor que d'altres més sofisticats.La barreja està molt ben pensada!a reveure anna.

    ResponElimina
  7. M'apunto la idea per a sopars informals, d'aquells de portar cadascú alguna cosa!.

    ResponElimina
  8. una presentació original i diferent de menjar-te una amanida

    petons

    ResponElimina
  9. Aquestes presentacions sempre triomfen. Tenen una pinta excel·lent.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Molt bona idea, no cal complicar-se gaire i a sobre queda original :)

    ResponElimina
  11. Anna; Molt ben pensat, per quant tens convidats, és un altre forma de menjar amanida i com que és fresca, benvinguda sigui. Que vagi de gust Anna¡¡ :-D

    ResponElimina
  12. Bona idea malgrat jo ara estic a dieta i les amanides en un bolben gros que la amanida engreixa poc.

    ResponElimina
  13. M'agraden les teves receptes, he aparegut aquí per casualitat i et seguiré a veure que més coses bones prepares. Petonets

    ResponElimina
  14. Gemma,

    I com que la vaig fer amb vasets de llençar, em vaig estalviar de rentar-los!


    Ana,

    Es que a aquells convidats els agrada molt l' amnida, i volia presentar-la de manera diferent.

    Carme,

    I els ingredients els pots variar al teu gust...

    Visc a la cuina,

    N' he fet vàries vegades quan tinc convidats, es fa en un tres i no res!

    La cuina vermella,

    Aquests eren de plastic, però amb uns vasets macos de vidre, guanyaria més la presentació

    Mercè,

    A vegades les coses senzilles agraden més, no cal complicar-se la vida.

    Glòria,

    Ara que ho dius aquests els vaig portar també un cop en un sopar. Vaig portar l' amanida en un tuper, i allà, vaig repartir la barreja als gotets!

    Lídia,

    Sí aixó per quan tens convidats i els vols sorprendre!

    Gemma,

    A vegades mengem més pels ulls que per la boca!

    Gurmet,

    Axí amb un gotet d' aquest no aniries gaire bé, oi?

    Glutoniana,

    Es veritat, a vegades ens compliquem massa la vida .

    Josepb,

    Ben fresca, i ara que comença a fer bo, les amanides van molt bé!


    Carmen,

    Ara et faré jo una visita. Gracies.

    MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. PTNS.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.