diumenge, 14 de febrer del 2010

SUQUET D' ORADA


Una recepta del curs que vam fer al novembre al restaurant "Els Casals", un suquet d' orada, ben fàcil de fer i boníssim.
L' Oriol Rovira ens va explicar que podriem fer servir un altre peix enlloc de l ' orada, com el turbot, el rap l' escòrpora...,

INGREDIENTS

1kg d' orada
5 patates petites
3 alls
1 pebrot verd
fumet de peix ( 1 litre més o menys)
picada ( avellanes, ametlles, una mica de pa torrat, julivert, safrà i 1 all)


PREPARACIÓ

En una cassola hi posem oli d' oliva, i sofregim el pebrot tallat petit i els 3 alls. Afegim les patates tallades a trossos irregulars. Deixem uns 2 o 3 minuts i afegim el fumet. Deixem bullir fins que les patates estiguin toves.
Fem la picada en un morter, picant tots els ingredients.
Posem l'orada i la picada a la cassola.
Deixem bullir uns 5 minuts més ( és important no coure el peix més del necessari)

14 comentaris:

  1. I amb un tres i no res ens has fet un plat per suca-hi pa!!!!

    ResponElimina
  2. Que bo ha de estar aquest suquet, com diu la Dolorss, per sucar-hi pa.
    Petons

    ResponElimina
  3. Dolorss, m'ha encantat aquest suquet o sigui, que el tindré en compte per fer-ho aviat.
    Muxutxo bat, Petonets

    ResponElimina
  4. Anna, molt bo i ben senzill de fer. Aquesta caure ben aviat! Ptons

    ResponElimina
  5. Mmmmm.... aquests plats de suquet calentons i bons per sucar pa són els que vénen més de gust en dies freds com avui.... Molt bona recepta aquesta que us va ensenyar l'Oriol Rovira, fàcil i molt sana!

    ResponElimina
  6. els suquets de peix són plats senzills que sempre venen de gust.
    pt!

    ResponElimina
  7. Una recepta ideal per aquets dies de fred i mol fàcil de fer.
    Petons

    ResponElimina
  8. aquestes receptes de peix amb suc m'encanten

    petons

    ResponElimina
  9. Anna, un plat de luxe. Sense complicacions i excel.lent.
    Petons!

    ResponElimina
  10. Oh, aquests suquets són deliciosos!! Per sucar-hi pa! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  11. Es fa ben ràpid i és molt bo. L' Oriol Rovira va encertar de ple ensenyant-nos a fer aquest plat.
    I sobretot, cal tenir una barra de pa al costat...

    GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS.
    PTNS.

    ResponElimina
  12. molt bona recepta, i venint de l'oriol rovira, d'èxit segur. quina sort que tens de poder anar a aquestes classes!

    ResponElimina
  13. si us plau mes detalls,com estalla el peix??graçies.

    ResponElimina
  14. Quan compro el peix a la peixateria, ja el compro tallat. Mai m' he atrevit a tallar un rap o una orada. A la peixateria, veig que li treuen la pell, i en el cas del rap el tallen a rodanxes. A l' orada me li treuen també l' espina i la fan a filets que despres jo tallo a trossos.
    Sento no haver-te servit de gran ajuda.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.