dimecres, 15 de juliol del 2009

FRUITA NATURAL AMB SALSA DE IOGURT


Aquesta és una macedònia de fruites naturals que podem fer amb la fruita que tinguem, segons la temporada.

En aquesta ocasió vaig fer servir meló i kiwi, però va bé amb qualsevol fruita.


Les quantitats de la salsa són per a 4 persones.


INGREDIENTS

fruita natural.

Salsa de iogurt


2 iogurts grecs
2 cullaredetes de mel de romaní
el suc d' una taronja
1 polset de canyella.
fruits secs picats (opcional).


PREPARACIÓ


Pelem i tallem la fruita. Barregem els ingredients de la salsa. La canyella li posem al final, per damunt. Afegim a la macedònia.
Servim ben fresqueta.

8 comentaris:

  1. aquest postres són ideals, i a més, molt saludables.

    ptns wuapa!

    ResponElimina
  2. Una bona manera per fer menjar fruita als reticents... tinc un amic que sempre diu: si la fruita sortís pelada i tallada a trossets, m'agradaria! Je je je....
    Molt sa i ideal per ara l'estiu.

    ResponElimina
  3. Boníssima i fresqueta. Aquesta salsa de yogurt amb mel ha de ser deliciosa i a casa segur que els hi agrada molt, sobretot, com diu la Gemma, no haver de pelar la fruita.
    Petons!

    ResponElimina
  4. Moltes nits menjem fruita sola o bé així amb iogurt. Boníssima!

    ResponElimina
  5. Això si que és natural i està bo! una bona manera de fer que la canalla mengi fruita sense arrufar el nas!
    Ptnts Dolça

    ResponElimina
  6. Anna, unes postres senzilles, ràpides i delicioses!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  7. Ideal per un sopar de diumenge com el d'avui. un petó enorme.

    ResponElimina
  8. Hola a tothom,

    Moltes gràcies per els vostres comentaris.
    Estem d' acord que és un manera molt sana de menjar fruita i a més bona i fàcil de preparar.
    ptns.

    ResponElimina

La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.