No hi he posat quantitats donçs depèn del nostre gust i de si volem fer l' amanida individual o conjunta per acompanyar qualsevol plat. Jo faig servir 1 cabdell i mig per persona, tallat al llarg en quatre parts.
INGREDIENTS
Cabdells d' enciam
esparrecs en conserva
formatge fresc
tunyina
anxoves
olives
nous
Per a la salsa ( per unes 6 persones)
20 Ametlles o avellanes torrades
2 Cullerades de pebre vermell dolç.
1/2 All.
1 Polset de pebre vermell picant.
Sal
150 ml. D' oli d' oliva.
75 ml. De vinagre (la meitat que d' oli)
2 Cullerades de pebre vermell dolç.
1/2 All.
1 Polset de pebre vermell picant.
Sal
150 ml. D' oli d' oliva.
75 ml. De vinagre (la meitat que d' oli)
PREPARACIÓ
Dsiposem tots els ingredients en un plat o en una plata.
Triturem tos els ingredients per fer la salsa.
hola Anna, quina salseta més bona
ResponEliminaptns wuapa!
Anna; -m'agrada cuinar-. Una amanida d'estiu, fresca i com a plat únic també equival. Que vaigi de gust Anna¡. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaIdeal per prendre fresqueta a l'estiu...
ResponEliminaJo els faig diferent, però m'apunto aquests que fan molt bona pinta! I fresquets boníssims!
ResponEliminaHola a tothom,
ResponEliminaTeniu raó: és una amanida fresca i ideal per tot l' any. La salsa li dóna un toc diferent.
ptns i bon cap de setmana!
Anna, una amanida ben fresqueta i ideal per a l'estiu! I amb la salseta d'ametlles... que bona!
ResponEliminaPetons!