Aquesta recepta l' he tret del llibre "Pasta" de la Nina Dreyer , Jim Hensley i Paul Lowe.
En aquest llibre hi ha receptes de pasta que estan molt bé.
Després de modificar la recepta a la meva manera, ha quedat així:
INGREDIENTS
5oo Gr. d' espaguetis ( jo els vaig utilitzar integrals)
250 gr. d' espinacs cuits, ben escorreguts d' aigua.
50 gr. de formatge parmesà ( i una mica més per espolsar per damunt).
oli d' oliva.
1 all.
PREPARACIÓ.
Fem bullir la pasta fins que estigui " al dente".
Fregir l' all a trossets i afegir els espinacs ja cuits (bullits). Ho fem fregir tot junt uns minuts.
Posem en el vas de la batedora els espinacs amb l' all, el formatge i un bon raig d' oli d' oliva i triturem.
Afegim aquest salsa a la pasta cuita. Espolsem més parmesà per damunt i servim.
Tienen que estar deliciosos, y te copio la receta.
ResponEliminaUn besazo Anna y buen finde y dia de la madre
Annafs; A casa sempre tenim una bosa de pasta be siguin espaguetis o be siguin macarrons etc. Amb quines ganes m'has tas tantat de anar a obrir una de les bosses d'espaguetis i fer-ho... Que vaigui de gust Annafs¡ Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaQuina bona idea per quan no tenim alfàbrega :)
ResponEliminaBoníssims, segur. I encara hi afegiria un grapadet de pinyons...
ResponEliminaAnna, em sembla que m'agrada força la recepta, però hi afegiria, com la Gemma, uns pinyonets i potser uns taquets petites de pernil i amb això plat únic!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Anna, doncs una variant del pesto clàssic ben bona!! :)
ResponEliminaPetons!
Anna, la idea de fer servir els espinacs per fer salsa m'ha agradat.
ResponEliminaaixi al meu fill, que li encanta la pasta sense saber-ho estarà menjant també verdura
ptns
Rosa,
ResponEliminaA mi me gustan, pero a mis hijas y a mi marido no.
Espero que hayas pasado un buen dia de la madre.
Josepb,
La pasta, a casa meva, tampoc falta mai.
Bajoqueta,
Jo en tinc plantada d' alfàbrega... a veure si aquest any va bé.
ptns.
Gemma,
El poper cop els hi afegiré. Bona idea!
ptns.
Dolça,
I amb taquets de pernil... també han de ser fantàstics... Un plat únic molt bo.
ptns.
Mercè,
Sí, una variant per canviar una mica. I a més els espinacs m' agraden molt a mi.
ptns.
Lídia,
A les meves filles la pasta els hi encanta, però aquesta recepta "no va colar", quan els van veure tan verds... van dir que no en volien.
ptns.
Exquisits!
ResponElimina