Un dolç típic de la Setmana Santa , per menjar tot l' any. Ecònomic, fàcil i ràpid de preparar i molt bo. En aquesta ocasió les he acompanyat amb maduixes, seguint la idea del llibre "Larousse de los postres" de La Lechera.
INGREDIENTS
250 ml. de llet.
1 Branca de canyella
Pela de taronja.
8 llesques de pa del dia abans ( jo vaig fer servir llesques petites, de pa de quart de kilo.)
Sucre
1 ó 2 Ous.
Oli d' oliva.
maduixes
PREPARACIÓ
Fem bullir la llet amb 1 cullerada de sucre, la canyella i la pell de la taronja.
Retirem del foc. Ho tapem i deixem atemperar.
Suquem les llesques de pa en la llet, les pasem per l' ou batut i les fregim en oli d' oliva, fins que estiguin dauradetes per cada costat. Les espolsem amb sucre. Tallem les maduixes i les servim a damunt.
Boníssim, la combinació perfecta. T'aseguro que les faré, ràpid i senzill.
ResponEliminaQue tinguis una bona setmana Santa.
À casa les torradetes semprè les feia l'avia, ara tambè les fare jo però amb la teva ideia. Es tan senzill i a la vegada tant de festa! Un peto i gràcies per la visita,Rosa M
ResponEliminaAnna, tota la raó. Un dolç ben típic d'aquesta època. I saps que no n'he menjat mai?! La combinació amb les maduixes ha der boníssima!!
ResponEliminaPetons!
Anna, no sabia que es deien torradetes de santa teresa....jo vaig viure uns anys a Toledo i allà també són tipiques, ells li diuen Torrijas, el que m'ha semblat original son les maduixes, segur que la combinació es ben bona
ResponEliminaptns
Anna ¿son una variantes de las torrijas no? la combinación con las fresas me ha encantado.
ResponEliminaUn besito y buen Domingo wapisima
Una combinació ben dolça....les probaré! Bon diumenge!!
ResponEliminaQuina bona pinta tenen, no n'he fet mai però si menjat i m'agraden molt així que manos a la obra,a veure si un dia d'aquests de setmana santa m'animo i descansem una mica de bunyols, que ja tenim cara de bunyol a casa tots pelgats...
ResponEliminapetonets
mar
mmmmmmm...fa taaan temps que no en menjo...que m'han vingut moooolt de gust!! La combinació amb les maduixes molt original!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Teresa,
ResponEliminaSegur que et sortiran molt bones.
pts.
Rosa,
Aquestes torrades solen ser oses de les àvies, acostumades, més que nosaltres a fer cuina de reaprofitament.
Gràcies a tu, Rosa.
Mercè
Donçs ja és hora de que en mengis!. Ja veuràs que bones!
Lídia,
Sí les "torrijas" i les torradetes de Sta Teresa són el mateix. Sí que és bona la combinació amb les maduixes.
ptns.
Rosa,
No és una variante, sinó lo mismo que las torrijas. Claro que cada uno varia la receta al gusto: añadir a la leche cascara de limón o de naranja o canela. Espolvorearlas con azucar, con canela, o rociarlas con miel...
Un beso.
Carme,
Segur que t' agradaran i són tan fàcil de fer...
ptns.
Mar,
Donçs aprofita i fes-les aquesta Setmana Santa, ja que són típiques d' aquesta època...Ja anirà bé reposar una mica de bunyols...
ptns.
Eva,
Quan una cosa fa molt de temps que no en menges ve més de gust, oi que si?.
Donçs anima't i fes-les.
ptns.
Us desitjo a totes una bona Setmana Santa, i gràcies pels vostres comentaris.
Jo no n'he menjat mai, tampoc. Però estan tan ben presentades amb les maduixes, que em faràs caure en la temptació! ai, ai!!
ResponEliminaPer cert, si et passes pel meu bloc veuràs que tinc una coseta per a tu.
Petonets.
Margarida,
ResponEliminaDonçs va, a veure si caus a la temptació.
I moltes gràcies pel regal que m' has deixat al teu blog.
ptns.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaANNAFS pasaba por aqui, sólo para darte las gracias por tu visita y mira por donde me encuentro con una receta que lleva el nombre de Sta. Teresa me ha echo mucha gracia. saludos
ResponEliminaHola preciosa, m'ha encantat aquesta combinació d'elements, posarem la teva recepta en pràctica ben aviat! Molts petons.
ResponElimina