Ara que és l' època d' anar a buscar a bolets, penseu en aquesta recepta que és molt senzilla i el resultat és molt bo.
INGREDIENTS
6 trossos Peix blanc consistent ( rap, turbot, lloms de lluç, bacallà fresc... )
500 gr. de llenegues (o les que es tinguin)
1 ceba
1 pastanga
1 gra d' all i una mica de julivert.
1 ampolleta de crema de llet.
1/2 pastilla de caldo de peix.
PREPARACIÓ
Fregim les llenegues en oli d' oliva. No han d' estar molt fregides. Hi posem sal i quan ja estiguin , el julivert i l' all.
Fregim lleugerament el peix enfarinat i salat.
Triturem la ceba i la pastanaga i ho fregim en una cassola amb oli d' oliva. Afegim el peix i les llenegues, una mica d' aigua (un vas) i una mitat de pastilla de peix. Ho deixem bullir a foc lent durant 1/4 d' hora.
Per últim hi afegim la crema de llet. Rectifiquem de sal i hi posem una mica de pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
La vostra opinió m' importa molt. Moltes gràcies.