INGREDIENTS:
* 2 RAJOLES DE XOCOLATA NEGRA
* 2 RAJOLES DE XOCOLATA AMB LLET
* 125 GR. DE SUCRE EN POLS (ES POT PASSAR EL SUCRE NORMAL PER LA PICADORA)
* 175 GR. DE MANTEGA SENSE SAL.
* 2 CULLERADES DE CONYAC (OPCIONAL)
* 225 GR. DE FIDEUS DE XOCOLATA O CACAU EN POLS.
(ELS FIDEUS DE XOCOLATA DE LA MARCA “VALOR” ES VENEN EN UNA CAPSA AMB LA MIDA JUSTA)
PREPARACIÓ:
1-ES DESFÀ LA XOCOLATA NEGRA AMB LA MANTEGA AL BANY MARIA.
2-HI AFEGIM LA XOCOLATA AMB LLET PRÈVIAMENT RATLLADA.
3-AFEGIM TAMBÉ EL SUCRE I EL CONYAC .
4-POSEM LA PASTA RESULTANT A LA NEVERA (MÉS ESTONA) O AL CONGELADOR (MÉS RÀPID) FINS QUE TINGUI LA CONSISTÈNCIA ADEQUADA PER FER LES TRUFES (DE TANT EN TANT S’ HA D’ ANAR COMPROBANT AMB UNA CULLERA ).
5-AMB DUES CULLERES ANEM FENT LES TRUFES I LES REBOSSEM AMB FIDEUS DE XOCOLATA O AMB CACAU EN POLS. JA REBOSSADES, LES ARRODONIM AMB LES MANS.
A LA NEVERA ES GUARDEN MOLTS DIES O TAMBÉ ES PODEM CONGELAR.
* 2 RAJOLES DE XOCOLATA NEGRA
* 2 RAJOLES DE XOCOLATA AMB LLET
* 125 GR. DE SUCRE EN POLS (ES POT PASSAR EL SUCRE NORMAL PER LA PICADORA)
* 175 GR. DE MANTEGA SENSE SAL.
* 2 CULLERADES DE CONYAC (OPCIONAL)
* 225 GR. DE FIDEUS DE XOCOLATA O CACAU EN POLS.
(ELS FIDEUS DE XOCOLATA DE LA MARCA “VALOR” ES VENEN EN UNA CAPSA AMB LA MIDA JUSTA)
PREPARACIÓ:
1-ES DESFÀ LA XOCOLATA NEGRA AMB LA MANTEGA AL BANY MARIA.
2-HI AFEGIM LA XOCOLATA AMB LLET PRÈVIAMENT RATLLADA.
3-AFEGIM TAMBÉ EL SUCRE I EL CONYAC .
4-POSEM LA PASTA RESULTANT A LA NEVERA (MÉS ESTONA) O AL CONGELADOR (MÉS RÀPID) FINS QUE TINGUI LA CONSISTÈNCIA ADEQUADA PER FER LES TRUFES (DE TANT EN TANT S’ HA D’ ANAR COMPROBANT AMB UNA CULLERA ).
5-AMB DUES CULLERES ANEM FENT LES TRUFES I LES REBOSSEM AMB FIDEUS DE XOCOLATA O AMB CACAU EN POLS. JA REBOSSADES, LES ARRODONIM AMB LES MANS.
A LA NEVERA ES GUARDEN MOLTS DIES O TAMBÉ ES PODEM CONGELAR.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada