Aquestes creps va molt bé fer-les amb una paella especial per a creps, pero si no se'n té cap, es podem fer amb una paella normal.
La paella que tinc jo és aquesta i va molt bé.
INGREDIENTS
200 GR. de farina
3 ous
2 vasos grans de llet
1 pols de sal
oli d' oliva
PREPARACIÓ
Es barregen bé tots els ingredients amb la batidora.
S' escalfa la paella i s' unta amb oli d' oliva (molt poc, amb ajuda d' un pinzell millor), i es va fent cada crep. A casa nómés les coem d' una banda. L' any passat a França vam veure que les feien així, i surten molt bones.
Ara és hora de farcir-les del que es vulgui, tant sigui dolç com salat, o simplement posar-hi sucre llustre per damunt.
La de la fotografia està farcida de nutela, i adornada per sobre amb fideus de xocolata i sucre llustre. mmmm....
Hola' som l oriol i en tomas. Els nostres papis no saben cuinar creps. Ara ja sî. Ho anem a provar. Gracies:-)
ResponElimina