tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post9169477555339896387..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: CUINAR AMB NYÀMERESANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-49603273354363708912016-12-29T00:03:54.999+01:002016-12-29T00:03:54.999+01:00Un amic les cultiva i ens en døna,les fem a la pae...Un amic les cultiva i ens en døna,les fem a la paella o a la papillot amb una miqueta d'oli i sal tallades com patates rosses i queden d'allø més bo.ferranhttps://www.blogger.com/profile/17909725802802109992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-30043875480497732442014-01-18T14:20:13.463+01:002014-01-18T14:20:13.463+01:00les nyameres, abans en deiem enyames, no se perque...les nyameres, abans en deiem enyames, no se perque li han cambiat el nom....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11916352322959224993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-37758018352287337402014-01-18T14:19:04.536+01:002014-01-18T14:19:04.536+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11916352322959224993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-29649337529323151642013-12-10T18:26:09.159+01:002013-12-10T18:26:09.159+01:00Anna! Ahir al vespre vaig fer la crema de nyàmeres...Anna! Ahir al vespre vaig fer la crema de nyàmeres! I vaig orientar-me amb la teva recepta! Un gust diferent... no està malament!!!La Núriahttps://www.blogger.com/profile/02291675998097524432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-3692982108007384752013-11-23T16:17:01.845+01:002013-11-23T16:17:01.845+01:00Doncs a casa meva les patarotes hi han estat tota ...Doncs a casa meva les patarotes hi han estat tota la vida, el meu pare fill de lleidetana les ha conseguit d'almenar, en vinagre estan molt bones I ara les probarem fregides I bullides, ja us ho explicareAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-75418734305014740602011-03-07T22:43:05.324+01:002011-03-07T22:43:05.324+01:00He buscat el significat de nyàmera perquè era un i...He buscat el significat de nyàmera perquè era un ingredient d'una recepta que em semblava interessant i m'he trobat amb tots els vostres comentaris.<br />M'hi afegeixo, encara que sigui molt més tard, per dir-vos que en alguns llocs del Segrià en diem PATAROTES i les solem consumir crues,netes i sense pelar, posades en vinagre durant uns dies i tallades a rodonxetes fines en qualsevol amanida. Fins una altra!Rosetanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-52865942438431531592009-04-02T16:07:00.000+02:002009-04-02T16:07:00.000+02:00Eva,La primera vegada que en menges, et sorpren pe...Eva,<BR/><BR/>La primera vegada que en menges, et sorpren perquè com que s'assembla a una patata t' esperes un gust semblant.La veritat és que són molt bones.<BR/>ptns. <BR/><BR/>Mai,<BR/><BR/>Gràcies per visitar-me. I sí també pot semblar una arrel de gingebre, però no té res a veure. <BR/>Cada lloc té els seus costums, tradicions, receptes... i a mi m' agrada descobrir els del Berguedà.<BR/>Ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-76107140048427945612009-04-02T15:17:00.000+02:002009-04-02T15:17:00.000+02:00Hola Annafs , entro per primera vegada al teu blog...Hola Annafs , entro per primera vegada al teu blog i ja he fet un gran descobriment, mai havia sentit a parlar de les nyàmeres ni tan sols les havia vist mai, déntrada m´ha semblat una arrel de gingebre , però ca , és molt millor , és d´aquí i per tant ho hem de descobrir , seguiré buscant però de moment aniré visitant-te que segur que tens moltes més coses per la comarca per explicar-nos.<BR/>una abraçadaMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-60896500676341277082009-03-31T22:58:00.000+02:002009-03-31T22:58:00.000+02:00No coneixia les nyàmeres..que curiós que aquest tu...No coneixia les nyàmeres..que curiós que aquest tubercle tingui un gust semblant a les carxofes, no?<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-20872973061379173902009-03-31T21:45:00.000+02:002009-03-31T21:45:00.000+02:00Gemma,Donçs a provar-la. I encara que faci més cal...Gemma,<BR/><BR/>Donçs a provar-la. I encara que faci més calor. Aquesta és una crema, com la de carbassó, que es pot menjar freda. <BR/>ptns. <BR/><BR/>Margarida,<BR/><BR/>També es poden pelar abans, és clar, però costa més. Així resulta més fàcil.<BR/>ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-46680502476356974822009-03-31T18:56:00.000+02:002009-03-31T18:56:00.000+02:00Jo tampoc les coneixia. I per pelar-les s'han de b...Jo tampoc les coneixia. I per pelar-les s'han de bullir primer? Quina cosa més curiosa. Com també és curiós que semblant una cosina de la patata, tingui un gust semblant a la carxofa. Avui realment ens has il·lustrat! <BR/>PetonetsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-88775027736004934752009-03-31T16:59:00.000+02:002009-03-31T16:59:00.000+02:00Jo tampoc he cuinat mai les nyàmeres, tot i que se...Jo tampoc he cuinat mai les nyàmeres, tot i que sempre m'han cridat l'atenció... aquesta crema és una bona recepta per tastar-les, sobretot ara que torna a fer fred i encara vénen de gust les cremes calentones :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-72062332622730943552009-03-31T15:54:00.000+02:002009-03-31T15:54:00.000+02:00Rosa,Este tubérculo tiene muchos nombres,: pataca,...Rosa,<BR/><BR/>Este tubérculo tiene muchos nombres,: pataca, patofia, alcachofa de Jerusalen, Tupinambo.No se si te sonará alguno. a mi hasta hace poco no me sonaba ninguno.<BR/>Un beso.<BR/><BR/>Teresa,<BR/><BR/>De res. Pero no se'n troben a totes les fruiteries. Més aviat ptser en mercats de productes artesans. <BR/>Ptns.<BR/><BR/>Amics de la cuina vermella, <BR/><BR/>El que li deia a la Teresa, a vegades costa de trobar-ne. A França es fàcil trobar-ne, donçs hi ha moltes receptes franceses que en porten. No sé com es diu en francés.<BR/>ptns. <BR/><BR/>Miel,<BR/><BR/>Si has aprés alguna cosa, ja em dono per satisfeta. Me n' alegro molt. <BR/>ptns.<BR/><BR/>Mercè,<BR/><BR/>Donçs sí que s' assembla el gust al de la carxofa. Segur que t' agradria!.Potser per aquí n'hi ha. De fet aquest tubercle va venir d' Amèrica del nord. <BR/><BR/>Mar,<BR/><BR/>A mi també m' agrada descobrir nous productes. I si són productes senzills, i que dónen bons resultats a la cuina, millor.<BR/>ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-40300669978394850942009-03-31T10:37:00.000+02:002009-03-31T10:37:00.000+02:00Ostres Anna no tenia ni idea de què era una nyamer...Ostres Anna no tenia ni idea de què era una nyamera ... de fet ni al mercat n'he vist mai ja preguntaré perque les carxofes m'encanten i si el gust, com tu dius, és semblant m'agradarà.<BR/>Gràcies per donar-me a conèixer un nou producte de la nostre terra.<BR/><BR/>Petonets amb un toc de sèsam<BR/>marMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-50012118250011405972009-03-31T04:04:00.000+02:002009-03-31T04:04:00.000+02:00Doncs Anna, gràcies per descobrir-me aquest tuberc...Doncs Anna, gràcies per descobrir-me aquest tubercle perquè no el coneixia!! I si dius que el gust és semblant al de les carxofes, llavors de ben segur que m'agrada! ;)<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-8735655929035278132009-03-30T22:04:00.000+02:002009-03-30T22:04:00.000+02:00Ostres!!! acabo de descubrir el teu blog i ha esta...Ostres!!! acabo de descubrir el teu blog i ha estat tota una troballa!!! en uns minuts de lectura he après moltíssim!!! te'n dóno les gràcies!!!<BR/><BR/>Petonassos<BR/><BR/>MielMielhttps://www.blogger.com/profile/16324254170758019882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-9161621940110841832009-03-30T21:01:00.000+02:002009-03-30T21:01:00.000+02:00Quin descobriment més apassionant, demà que hi ha ...Quin descobriment més apassionant, demà que hi ha mercat a Mollet i vénen les pageses buscaré nyàmeres, ja t'explicaré. Molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-59097243086394154072009-03-30T20:36:00.000+02:002009-03-30T20:36:00.000+02:00Noia, gràcies per les teves explicacions, ni idea ...Noia, gràcies per les teves explicacions, ni idea de que són les nyàmeres, ja mi fixaré quan vagi a la fruiteria. Ho provarem , sempre va bé conèixer productes nous. <BR/>Petonets.TERESAhttp://totesart-teresa.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-31898459159958162562009-03-30T18:40:00.000+02:002009-03-30T18:40:00.000+02:00Pues yo no lo conozco este tunerculo, a no serr qu...Pues yo no lo conozco este tunerculo, a no serr que lo conozca por otro nombre, pero vaya no lo0 creo, cuando vaya a la frutería le preguntaré al frutero si suele tenerlo.<BR/>Un beso y gracias por las recetas y la información.<BR/>Bona tarda AnnaRosahttps://www.blogger.com/profile/11440103806516758891noreply@blogger.com