tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post7438826751623372344..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: PERNIL D' ÀNECANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-39108676975628357702010-02-10T22:34:15.613+01:002010-02-10T22:34:15.613+01:00Ho trobo molt fàcil i ha de quedar bonissim però n...Ho trobo molt fàcil i ha de quedar bonissim però no crec que ha Barcelona s´aseques be. Potser més a l´estiu que no faci tanta humitat.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-41729595571457416862010-01-24T13:17:13.644+01:002010-01-24T13:17:13.644+01:00Mercè,
Surt molt bo, és cert. a tots ens agrada m...Mercè,<br /><br />Surt molt bo, és cert. a tots ens agrada molt quan n' hi ha per picar o en posa a l' amanida.<br />ptns.<br /><br />Maia,<br /><br />Donçs l' elaboracióp és ben senzilla i val la pena pel resultat.<br />ptns.<br /><br />La cocinera de Betulo,<br /><br />Moltes gràcies, ara hi pasaré.<br />ptns.<br /><br />Eva,<br /><br />A mi l' anec no m' agrada molt però el pernil assecat així o el magret fet a la planxa si que m' agraden molt.<br />ptns.<br /><br />Glòria,<br /><br />Potser sí que es pot assecar a la galeria de la cuina, sempre que no hi toqui gaire el sol ni hi faci massa calor. Per provar-ho...<br />Aquest l' he tingut 1 mes al rebost. No estava molt sec, però a nosaltres ens agrada més així. Tot depen del lloc on estigui i del temps que faci, i també de com ens agradi de sec.<br />Prova-ho a veure si se t' asseca bé.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-61566893191851859442010-01-23T19:29:49.242+01:002010-01-23T19:29:49.242+01:00A mi també m'agrada l'ànec i m'has fet...A mi també m'agrada l'ànec i m'has fet agafar ganes de fer el pernil a casa. Nosaltres no tenim rebost però creus que la galeria de la cuina servirà?. I quants dies més o menys tarda a assecar-se?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-65255760350316804712010-01-23T17:20:47.968+01:002010-01-23T17:20:47.968+01:00l'ànem és la carn que més m'agrada, i el p...l'ànem és la carn que més m'agrada, i el pernil és boníssim a les amanides. Quin bon gust ha de tenir un bon ànec de pagès secat a casa!<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-34995054195175702892010-01-23T16:00:37.328+01:002010-01-23T16:00:37.328+01:00Segur qu'està boníssim, però en un pis i amb e...Segur qu'està boníssim, però en un pis i amb el clima de Badalona es complicat.<br />Passat pel meu blog, que tens una coseta.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-37996520438695132442010-01-23T01:21:20.199+01:002010-01-23T01:21:20.199+01:00Hola Anna, no sabia jo que fos tan senzill. I te u...Hola Anna, no sabia jo que fos tan senzill. I te una pinta molt millor que el que comprem al super i que no es barat precisament. Moltes gràcies per compartir-ho i una abraçada.maiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-54734953699335036142010-01-22T23:53:07.755+01:002010-01-22T23:53:07.755+01:00Anna, totalment d'acord!! Aquests dies de fest...Anna, totalment d'acord!! Aquests dies de festes, la meva mare ens va fer ànec amb peres, i els magrets també els va guardar per fer el mateix! I sabent que l'ànec és de pagès, molt millor. :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.com