tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post6426880770248931908..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: PASTÍS DE BOMBÓ FERRERO ROCHERANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-17834055423246568502011-01-01T18:19:53.414+01:002011-01-01T18:19:53.414+01:00Anna, l'hem fet per Cap d'Any, aquí a Sant...Anna, l'hem fet per Cap d'Any, aquí a Sant Martí, per a 20 persones, i ha triomfat!!El fred de Cal Basibéhttps://www.blogger.com/profile/00678728355087368041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-773090698221242912010-12-21T21:36:34.884+01:002010-12-21T21:36:34.884+01:00Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!
Esp...Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!<br />Espero que el feu que us agradarà molt, sobretot als més llaminers.<br />Em sap greu no contestar-vos un per un però aquests dies vaig molt justa de temps.<br />Ptns i fins aviat!!<br /><br /><br />La cuina de l' Eri,<br /><br />Per quallar necessita al menys unes 3 hores. Jo el faig el dia abans i me n' aseguro.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-8266366067043548172010-12-21T12:17:36.902+01:002010-12-21T12:17:36.902+01:00m'agrada molt aquest pastis, sobre tot perqur ...m'agrada molt aquest pastis, sobre tot perqur cada any hem regalen dos o tres capses de ferrero rocher i acaben caducan, m apunto el teu blog. bon nadal!!!!Pell de llimonahttps://www.blogger.com/profile/11234014029078902782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-62925683639029310812010-12-14T20:28:53.642+01:002010-12-14T20:28:53.642+01:00Anna, t´ha quedat espectacular!!! Has fet be canvi...Anna, t´ha quedat espectacular!!! Has fet be canviant les mides dels ingredients. Jo tambè vaig fer el pastís de la Gemma. Però vaig comètrer l´errada de fer-ho directament. El dinar era per a 8 persones, i vaig veure que això era petit. Al final el vaig poder solucionar, però no ho he intentat provar més. M´anoto les teves mides per a la propera vegada. Estava tan bó que segur que repetiré.<br /><br />Un petonet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-5417755348298635392010-12-13T23:37:41.817+01:002010-12-13T23:37:41.817+01:00Anna, que bonic!! És d'aquells pastissos que s...Anna, que bonic!! És d'aquells pastissos que són senzills i amb un resultat espectacular, oi? :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-82189788150197646222010-12-12T21:49:23.768+01:002010-12-12T21:49:23.768+01:00Felicitats!!! T'ha quedat molt maco. Sembla mo...Felicitats!!! T'ha quedat molt maco. Sembla molt fàcil de fer, prenc molt bona nota.<br />Com t'acabo de conéixer si no et fa res, continuaré tafanejant una mica per aquí.<br />Nyam nyam, quin pastís t'ha quedat....Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-43500693757761739242010-12-12T14:36:59.690+01:002010-12-12T14:36:59.690+01:00Doncs l'haurem de fer no? Hi tant! te una pint...Doncs l'haurem de fer no? Hi tant! te una pinta fantàstica!<br />Fins aviat!tots a la cuina!https://www.blogger.com/profile/18020357973709810916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-59059743479945384702010-12-12T13:17:56.329+01:002010-12-12T13:17:56.329+01:00Molt bonic queda, el tinc a pendents que ma german...Molt bonic queda, el tinc a pendents que ma germana el va vore i se'l va demanar jajaja<br /><br /><br /><a href="http://glutoniana.wordpress.com/" rel="nofollow"> Las recetas de Glutoniana</a>glutonianahttps://www.blogger.com/profile/06303464726738128222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-56888930607116322302010-12-12T08:30:43.531+01:002010-12-12T08:30:43.531+01:00Tens tota la raó, en el blog de la Gemma s´hi trob...Tens tota la raó, en el blog de la Gemma s´hi troben uns dolços esplendits´. I a tu t´ha quedat un pastís precios amb aquestes ones del motlle. Jo també el faig perque es tan fàcil i tan bo i amb aquest gust tant intens dels ferrero...que no et pots resistir.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-34159653921993274122010-12-11T16:30:45.901+01:002010-12-11T16:30:45.901+01:00Quin goig de presentació, i que original la recept...Quin goig de presentació, i que original la recepta!!<br />Me'l apunto a la llista de receptes per fer, moltes gracies.Montsehttps://www.blogger.com/profile/08035736710683010438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-33831742994120976072010-12-09T23:49:09.716+01:002010-12-09T23:49:09.716+01:00Saps que jo no el coneixia? T'ha quedat guapo ...Saps que jo no el coneixia? T'ha quedat guapo de debò, jo també el provaré a casa, sembla senzill i el resultat és espectacular!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-37477788488888116872010-12-09T08:30:29.300+01:002010-12-09T08:30:29.300+01:00És un pastís super fàcil i amb un resultat excel·l...És un pastís super fàcil i amb un resultat excel·lent! A casa també l'hem fet més d'un cop i sempre té molt èxit, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-62024284060159706882010-12-08T22:46:25.272+01:002010-12-08T22:46:25.272+01:00Quina presentació!,un pastís que té un aspecte lle...Quina presentació!,un pastís que té un aspecte lleuger i fantàstic per a grans i petits!una abraçada.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-33523827589890376732010-12-08T22:29:15.064+01:002010-12-08T22:29:15.064+01:00Quin goig que fa aquest pastís de Ferrero Rocher, ...Quin goig que fa aquest pastís de Ferrero Rocher, t'ha quedat d'auténtic luxe.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-56705281228200680692010-12-08T22:03:46.576+01:002010-12-08T22:03:46.576+01:00t'ha quedat genial, jo el vaig veure al blog d...t'ha quedat genial, jo el vaig veure al blog de la gemma i el vaig fer i no em va quedar bé.<br /><br />l'haure de repetir pq promet molt ;))la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-47731565844592474142010-12-08T20:41:22.251+01:002010-12-08T20:41:22.251+01:00Veig que has picat! Jo el vaig fer aquest mes de n...Veig que has picat! Jo el vaig fer aquest mes de novembre i mhmmmmmmm!!! el pots veure en la meva entrada...<br /><br />Oi que ha triomfat entre els petits i no tant petits. Aquest pastís es un bon recurs!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-25916978870049400172010-12-08T19:52:36.387+01:002010-12-08T19:52:36.387+01:00Senzillament genial, i queda taaaan bonic a taula!...Senzillament genial, i queda taaaan bonic a taula! Bravo noia!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-67544518710261748742010-12-08T19:47:10.749+01:002010-12-08T19:47:10.749+01:00ostres Anna, m'ha agradat molt i fàcil de fer,...ostres Anna, m'ha agradat molt i fàcil de fer, que jo soc molt dolenta per les postres.<br /><br />La deixo apuntada que algun dia la faré<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-67243955807758954262010-12-08T19:01:16.956+01:002010-12-08T19:01:16.956+01:00mmmmmm...des de que el va fer la Gemma que tinc ga...mmmmmm...des de que el va fer la Gemma que tinc ganes de probar-lo pq m'encanten els ferrero!! Ara que me l'has fet tornar a recordar a veure si m'animo a fer-lo!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-62737662183766430642010-12-08T18:46:41.302+01:002010-12-08T18:46:41.302+01:00T'ha quedat realment magnífic amb aquesta pres...T'ha quedat realment magnífic amb aquesta presentació!<br />Encara recordo l'any passat quan a tots els bloc sortia aquest pastís. Els de ferrero rocher devien estar encantats!<br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-57848476389849519202010-12-08T18:38:38.323+01:002010-12-08T18:38:38.323+01:00como bien dices cuando tengo que preparar un postr...como bien dices cuando tengo que preparar un postre y no lo tengo claro visito a Gemma y este ya se lo habia visto a ella,pero tranquila que el tuyo esta igual o mejor que el que presento ella.<br />Muy buena foto presentación, me encanta.Aun lo tengo en pendientes y ahora dudo en redondo o en tarrina como el tuyo?<br />petons<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-16601362141707339012010-12-08T17:40:50.646+01:002010-12-08T17:40:50.646+01:00Hola Anna,
Què maco t'ha quedat... I que bo pe...Hola Anna,<br />Què maco t'ha quedat... I que bo pels amants dels Ferrero Rocher... gaudir-ne amb una textura diferent... Suposo que ha d’anar a la nevera. Quant de temps necessita per quallar més o menys? Gràcies,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com