tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post5862870652034444012..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: PA DE PESSIC DE MADUIXESANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-11698359728936725952009-03-29T16:14:00.000+02:002009-03-29T16:14:00.000+02:00Quina idea més meravellosa! Un petonet.Quina idea més meravellosa! Un petonet.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-9098220922814473572009-03-28T22:35:00.000+01:002009-03-28T22:35:00.000+01:00Maria José,Si que era esponjós. Tant que a l' ende...Maria José,<BR/><BR/>Si que era esponjós. Tant que a l' endemà a no en quedava.<BR/>ptns. <BR/><BR/>Glòria,<BR/><BR/>Ara donaré una ullada al teu blog, que segur que també m' agradarà molt.<BR/>ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-59075302684555567192009-03-28T21:13:00.000+01:002009-03-28T21:13:00.000+01:00A partir del teu comentari al bloc Tot és Art he d...A partir del teu comentari al bloc Tot és Art he descobert el teu. Ja hi he donat una passejadeta i, així, a primera vista, he trobat uns bunyols de bacallà i botifarra negra i unes carxofes gratinades, que m'han agradat molt.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-58774019089667883912009-03-28T00:56:00.000+01:002009-03-28T00:56:00.000+01:00Umm això és una passada de bescuit, m´ha encantat ...Umm això és una passada de bescuit, m´ha encantat perquè es veu d´allò més esponjós!!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-14679079305218124822009-03-27T21:48:00.000+01:002009-03-27T21:48:00.000+01:00Mercè,A nosaltres ens agrada molt, aquesta textura...Mercè,<BR/><BR/>A nosaltres ens agrada molt, aquesta textura humida fa de molt bon menjar.<BR/>ptns.<BR/><BR/>Margarida,<BR/><BR/>Ja he vist el teu espectacular pastís de maduixes. <BR/>ptns.<BR/><BR/>Manresa,<BR/><BR/>Donçs està molt bé aquesta revista. Jo me la compro quasi cada temporada i sempre en trec moltes receptes bones.<BR/>ptns.<BR/><BR/>Pepin,<BR/><BR/>Les maduixes, ara, són molt bones i quan les veus a la botiga tan maques no et pots estar de comprar-ne. Després per no menjar-les sempre igual...<BR/>ptns.<BR/><BR/>Teresa,<BR/><BR/>Es molt fàcil de fer, i a vegades és una manera d' aprofitar les maduixes que no són tant vistoses quan fa uns dies que les tens a casa.<BR/>ptns. <BR/><BR/>Mar,<BR/><BR/>Perfecte per berenar o esmorçar. I si s' asseca una mica, el podem sucar a la llet.<BR/>ptns.<BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>Sí que s' ha d' aprofitar la temporada de les maduixes, perque es poden fer moltes postres amb elles...<BR/>ptns.<BR/><BR/>Bajoqueta,<BR/><BR/>Es veritat, per totes bandes es veuen receptes de maduixes.<BR/>ptns.<BR/><BR/>Rosa M,<BR/><BR/>Moltes gràcies. Em sentiria molt contenta que aquest cap de setmana algú el provés...<BR/>ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-68244510974758894322009-03-27T19:51:00.000+01:002009-03-27T19:51:00.000+01:00Quin pa de pessic tan bo!!!!!!!!!!!!!!Te una pinta...Quin pa de pessic tan bo!!!!!!!!!!!!!!<BR/>Te una pinta genial.<BR/>Com m'agradan aquestes receptes senzilles de fer, amb ingredients normals, i fruites d'estació.<BR/>Et feliçito, segur que aquest cap de setmana molts el prendrem amb el café gràcies a tu.<BR/>Un peto, Rosa Mmaiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-7039603583935687672009-03-27T14:20:00.000+01:002009-03-27T14:20:00.000+01:00Pos si, seu veu que ja comença l'època de maduixes...Pos si, seu veu que ja comença l'època de maduixes i los blogs se plenen de receptes amb elles.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-71234823743143116512009-03-27T13:02:00.000+01:002009-03-27T13:02:00.000+01:00Deliciós per esmorzar, sucat al cafè amb llet, mmm...Deliciós per esmorzar, sucat al cafè amb llet, mmmmm....... i ara que comença la temporada de maduixes, val la penaaprofitar-les, que surten boníssimes!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-2951438031035879132009-03-27T09:31:00.000+01:002009-03-27T09:31:00.000+01:00Hola Anna, molt bé un altre pà de pessic per brena...Hola Anna, molt bé un altre pà de pessic per brenar i/o esmorçar .. perfecte perque m'agraden moltissim i a casa més .. sembla molt i molt esponjós ...el provarem<BR/>Bon cap de setmana<BR/>marMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-2736395567508203772009-03-27T07:34:00.000+01:002009-03-27T07:34:00.000+01:00Es nota que es temporada de maduixes, i que bones ...Es nota que es temporada de maduixes, i que bones que estan... Jo també trec alguna de les receptes de la revista lectures, totes les que faig t'aseguro que surten molt bones.<BR/>El pastis t'ha quedat genial, el probarem de fer.<BR/>Petonets.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-72250926931382475302009-03-26T21:46:00.000+01:002009-03-26T21:46:00.000+01:00Sencill i amb el punt de les maduixes que com be d...Sencill i amb el punt de les maduixes que com be dieu comencen a estar al seu punt. No dubtis que provaré de fer-lo.<BR/><BR/>Salut<BR/>PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-16434814492603390582009-03-26T20:42:00.000+01:002009-03-26T20:42:00.000+01:00Anna, jo també em vaig comprar la revista, però no...Anna, jo també em vaig comprar la revista, però només la he mirat una mica per sobre......<BR/>com tu dius s'ha d'aprofitar l'època de les maduixes<BR/><BR/>ptnsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-36525253570362114092009-03-26T19:37:00.000+01:002009-03-26T19:37:00.000+01:00Anna, quina casualitat! Jo acabo de penjar també u...Anna, quina casualitat! Jo acabo de penjar també un pastís amb maduixes. Com es nota que ara estan en la seva millor època. Suposo que devia ser molt bo, perquè es veu molt flonjo. <BR/>Petons.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-55996711640366115902009-03-26T17:57:00.000+01:002009-03-26T17:57:00.000+01:00Anna, es veu un pa de pessic mooolt flonjo i amb u...Anna, es veu un pa de pessic mooolt flonjo i amb una textura humida imagino de les maduixes. Que bo ha de ser!! :)<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.com