tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post4796305965900743249..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: CARGOLS DE L' ÀVIAANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-43468509601288807092009-06-24T17:39:21.215+02:002009-06-24T17:39:21.215+02:00Amics de la cuina vermella,
Doncs ja és hora que ...Amics de la cuina vermella,<br /><br />Doncs ja és hora que en torneu a menjar!!<br />ptns.<br /><br />Rosa,<br /><br />Va muy bien tenerlos en el congelador. De esta manera quedan muy rico.<br />Un beso<br /><br />Bajoqueta,<br /><br />Ja se que hi ha molta gent a qui no li agraden. I mira que jo sóc lepafils i moltes coses no m' agraden... però els cargols sí.<br /><br />Illetapitita,<br /><br />Quan fem cargols, només mengem una amanida per acompanyar i molt i molt pa.<br />ptns.<br /><br />Mercè,<br /><br />Qué bons! A mi també m' agraden més els que fa la meva mare tot i que hi posem el mateix... són difrents.<br />ptns.<br /><br />Maria,<br /><br />Suposo que en venen en pots. Sinó a " la sirena" n' hi ha de congelats. Però s' han de bullir abans peruè quedintous.<br />ptns.<br /><br />Mar,<br /><br />Jo sempre he menjat cargols. I les meves filles ( super llepafils)des que eren molt petites.<br />Prova de fer-los a casa, són molt millor que els de restaurant.<br />ptns.<br /><br />Gemma,<br /><br />Sí amb els cargols sol passar: o t' agraden molt o no t' agraden gens. No hi ha terme mig.<br />ptns. <br /><br />Rosa M,<br /><br />Donçs prova els de " la sirena". els naturals són molt bons però rentar-los és un pal.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-78864497022153636052009-06-24T04:30:23.768+02:002009-06-24T04:30:23.768+02:00Hola Anna, jo probare de fer-los pero amb els de l...Hola Anna, jo probare de fer-los pero amb els de la sirena...a casa els feia la meva avia i jo no n'he fet mai. Aquets tenen una pinta bonissima. Petons i bona revetlla.maiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-15623339827632124232009-06-23T14:29:18.576+02:002009-06-23T14:29:18.576+02:00Uix... jo sóc de les que tampoc dinaria avui :)
Pe...Uix... jo sóc de les que tampoc dinaria avui :)<br />Però en canvi, conec gent que hi sucaria pa :))Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-568436954156078652009-06-23T11:20:16.717+02:002009-06-23T11:20:16.717+02:00Els cargols són el meu plat preferit de molt petit...Els cargols són el meu plat preferit de molt petita vora els 2/3 anys els pares, grans amant dels cargols m'els van donar a provar i sempre que n'hi havia a les cartes de restaurants en demanava i la gent es mirava els meus pares amb cares de sorpresos quan veien que algo tant petit es menjava els cargols ja ja ja i seguixo igual m'encanta i en demano sempre. la pena es que jo els he intentat fer un parell de cops i no hi ha manera ... els teus tenen una pinta .... boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssima.<br /><br />petuntets<br /><br />petunetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-26082008048992448702009-06-23T09:20:33.109+02:002009-06-23T09:20:33.109+02:00M'agradat molt aquesta recepta i la tinc apunt...M'agradat molt aquesta recepta i la tinc apuntada per quan trobi els cargols ja cuits al super. Que bona sembla i la faré.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-59927390824467364222009-06-22T23:43:06.364+02:002009-06-22T23:43:06.364+02:00Oh, Anna! Quina recepta! M'has fet recordar el...Oh, Anna! Quina recepta! M'has fet recordar els cargols a la llauna que fa la meva mare! Com aquells no n'he tastat de millors! ;) I cada Nadal, sempre procura fer-nos-en un parell de vegades! Ens encanten! I llavors sucar-hi pa a la salseta... mmm!!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-79986311304719543882009-06-22T20:13:44.557+02:002009-06-22T20:13:44.557+02:00El millor dels cargols és la salseta per xucar-hi ...El millor dels cargols és la salseta per xucar-hi pa!<br />I quan fa uns dies que estan fets encara estan més bons!<br />Una abraçada!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-30147386695605665712009-06-22T19:39:55.516+02:002009-06-22T19:39:55.516+02:00De bon rotllo eh? Però avui no menjaré :)De bon rotllo eh? Però avui no menjaré :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-47324014526757890802009-06-22T10:31:30.991+02:002009-06-22T10:31:30.991+02:00Mer encantan los caracoles, y tengo congelados una...Mer encantan los caracoles, y tengo congelados una bolsa que ya están listo para hacer.<br />Esta forma de cocinarlos no la conocia,asi que me la apunto.<br />Un besazo wapisimaRosahttps://www.blogger.com/profile/11440103806516758891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-45113368394529952372009-06-22T08:34:42.067+02:002009-06-22T08:34:42.067+02:00que en fa de temps que no mengem cargols, potser f...que en fa de temps que no mengem cargols, potser fa 4 anys!!! els teus es veuen estupendos! Un petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com