tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post3908486044887845295..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: PA DE PESSIC PER FER LA MONAANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-25090834232531242182015-04-05T20:43:00.580+02:002015-04-05T20:43:00.580+02:00Jo tb l provare aquest pa d pesic! Besets guapaJo tb l provare aquest pa d pesic! Besets guapaglòriacookieshttps://www.blogger.com/profile/06278998122783347080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-52303658557476215792011-04-29T22:19:53.160+02:002011-04-29T22:19:53.160+02:00Quina pinta que tenen totes tres! No sabria amb qu...Quina pinta que tenen totes tres! No sabria amb quina quedarme. Jo fa temps que no en faig de mones. Al meu fill no li agradan gaire els dolços i el seu padrí ja li porta un ou de xocolata, però veient les teves m´agafen unes gnes terribles de fer-ne. I quina sort que he tingut: Es un llibre fantàstic i m´ha fet molta il.lusió.´<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-67879142542342541602011-04-26T18:51:15.251+02:002011-04-26T18:51:15.251+02:00Hola,
Espero que hageu passat una bona Pasqua, i ...Hola,<br /><br />Espero que hageu passat una bona Pasqua, i la mona us hagi anat molt i molt bé.<br /><br />Fina,<br /><br />Exactament, la farina s' ha d' afegir amb dues o tres vegades i sense batre, remenant amb compte amb una espàtula de plàstic. <br /><br />Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-26962657574808675562011-04-25T12:40:31.715+02:002011-04-25T12:40:31.715+02:00El pa de pessic és boníssim i així recobert de xoc...El pa de pessic és boníssim i així recobert de xocolata... mmm! T'ha quedat immaculat!<br />Bon dilluns de Pasqua!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-49258720052930462812011-04-24T16:14:50.395+02:002011-04-24T16:14:50.395+02:00T'ha qedat sensacional! A casa sempre volen la...T'ha qedat sensacional! A casa sempre volen la de yema i la de Sara, però aquesta de xocolata té una pinta delciosa!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-47584157410220526252011-04-22T18:53:17.629+02:002011-04-22T18:53:17.629+02:00M'agrada molt, la cobertura t'ha quedat pe...M'agrada molt, la cobertura t'ha quedat perfecta i la decoració amb els pollets agermanats al mig un encant. Què vagi de gust!A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-41806477323434135192011-04-21T12:18:45.748+02:002011-04-21T12:18:45.748+02:00Molt maca¡¡
M'agrada com t'ha quedat...:)...Molt maca¡¡ <br />M'agrada com t'ha quedat...:))Felicitats i bona Pasqua<br />Quin és el truc xq no baixi la massa, afagir la farina a poc a poc sense batre??finanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-15288070511509915002011-04-20T22:35:22.740+02:002011-04-20T22:35:22.740+02:00Provaré la teva recepta, t'ha quedat molt guap...Provaré la teva recepta, t'ha quedat molt guapa!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-7143366780178398142011-04-19T23:17:45.170+02:002011-04-19T23:17:45.170+02:00Que bonita te ha quedado, y seguro que buenísima.
...Que bonita te ha quedado, y seguro que buenísima.<br />Besosmariatemhttps://www.blogger.com/profile/06107472782401058218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-23326644291675872262011-04-18T22:24:49.285+02:002011-04-18T22:24:49.285+02:00T'ha quedat una mona preciosa.Tant el pa de pe...T'ha quedat una mona preciosa.Tant el pa de pessic com la cobertura fan molta patxoca!.Bona mona! a reveuremercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-12589080657066000442011-04-18T17:53:47.140+02:002011-04-18T17:53:47.140+02:00Quin pa de pessic més esponjós!!!
S'haurà de p...Quin pa de pessic més esponjós!!!<br />S'haurà de provar....Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-39386819017721633052011-04-18T17:50:58.915+02:002011-04-18T17:50:58.915+02:00Aquest pa de pessic es una bona base per la mona i...Aquest pa de pessic es una bona base per la mona i amb la cobertura de xocolata que has fet m'agrada, jo si l'hi possaria melmelada.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-73252472076320490622011-04-18T14:16:43.432+02:002011-04-18T14:16:43.432+02:00Hola!
M'apunto aquest per provar que si dius q...Hola!<br />M'apunto aquest per provar que si dius que queda tant suau i esponjós... La veritat es que es veu deliciós. Felicitats a la Pilar pel llibre! PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-56943886512771669632011-04-17T22:30:03.465+02:002011-04-17T22:30:03.465+02:00Jo també he estat provant pans de pessic. Aquest t...Jo també he estat provant pans de pessic. Aquest també me l'apunto! Aquest cap de setmana n'he provat un amb farina integral i sucre morè. També ha sortit boníssim! S'ha d'anar experimentant.<br />BesetsSILVIAhttps://www.blogger.com/profile/03819270835248366846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-3235295604349251382011-04-17T20:46:59.494+02:002011-04-17T20:46:59.494+02:00Cuando viviamos en barcelona cada ao teniamos mona...Cuando viviamos en barcelona cada ao teniamos mona de pascua, mi madrina vive en san andres de la barca y como buena madrina nos las ragalaba cada año, que buena que estaba, seguro que esta tuya es mucho mejor que aquellas, por que donde se ponga lo casero que se quite lo comprado.<br />Un besitoRosahttps://www.blogger.com/profile/11440103806516758891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-5217518461260452552011-04-17T20:17:27.920+02:002011-04-17T20:17:27.920+02:00Aquest pa de pessic t'ha quedat ben esponjós. ...Aquest pa de pessic t'ha quedat ben esponjós. M'agrada la decoració que li has posat...molt senzilla i minimalista pel meu gust.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-30333565273279345492011-04-17T19:47:48.694+02:002011-04-17T19:47:48.694+02:00Calentant motors per fer la mona de pasqua!!!!! mo...Calentant motors per fer la mona de pasqua!!!!! molt bon suggeriment, jo faig el pa de pessic casi igual, però no li poso llet. Acabeu de passar un bon diumenge. petons.Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-81474367918839124552011-04-17T19:23:18.043+02:002011-04-17T19:23:18.043+02:00tinc un pa de pessic al forn quasi be igual que aq...tinc un pa de pessic al forn quasi be igual que aquest i mentres esperava he entrat a xafardejar i mira per on he trobat el teu post, de ser que la setmana santa ja ho te aixo de fer mones, juas juas...a veure si hem queda tant maco com el teu. petonetsPell de llimonahttps://www.blogger.com/profile/11234014029078902782noreply@blogger.com