tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post2941240838433370412..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: BACALLÀ DE QUARESMAANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-19566190640789608482023-03-25T22:16:56.724+01:002023-03-25T22:16:56.724+01:00El faig igual pero hi afageixo carxofes.El faig igual pero hi afageixo carxofes.Elisabetnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-26529271754750874112012-03-30T17:18:35.413+02:002012-03-30T17:18:35.413+02:00quina bona pinta!! tredició i bon gust , q mes es ...quina bona pinta!! tredició i bon gust , q mes es pot demanarIrene- Receptes de la Irenehttps://www.blogger.com/profile/13167621802665936154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-69274160215754142132012-03-25T16:13:37.486+02:002012-03-25T16:13:37.486+02:00Un plat únic i de tota la vida!
T'ha quedat pr...Un plat únic i de tota la vida!<br />T'ha quedat preciósA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-76978675996300110322012-03-23T21:12:29.161+01:002012-03-23T21:12:29.161+01:00Avançada, avançada, molt bo!!Avançada, avançada, molt bo!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-4134477682744619172012-03-22T16:38:22.743+01:002012-03-22T16:38:22.743+01:00S'assembla al que prepara la meva mare per aqu...S'assembla al que prepara la meva mare per aquesta època també... Deliciós!!!<br />PtnsCatieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-76489329866494107432012-03-21T23:38:26.965+01:002012-03-21T23:38:26.965+01:00Crec que la meva mare el fa pràcticament igual i é...Crec que la meva mare el fa pràcticament igual i és una tradició que a casa es manté. Sense dubte és una recepta fantàstica. PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-12618892848638186302012-03-21T20:07:36.234+01:002012-03-21T20:07:36.234+01:00NO sé si n´he menjat. Li ho preguntaré a ma mare.....NO sé si n´he menjat. Li ho preguntaré a ma mare...Ara fa anys que no en menjo bacallà per aquestes dates. Es veu deliciós.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-87129913937898420352012-03-21T07:58:38.106+01:002012-03-21T07:58:38.106+01:00Visca les tradicions!!! Tot un clàssic que val la ...Visca les tradicions!!! Tot un clàssic que val la pena conservar.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-39535341141830409442012-03-21T07:56:15.022+01:002012-03-21T07:56:15.022+01:00A casa, tot i no ser massa religiosos, sempre s...A casa, tot i no ser massa religiosos, sempre s'ha menjat bacallá per quaresma.. i aquest fa una pinta fabulosa !!!<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-73165117960311779492012-03-20T22:49:51.436+01:002012-03-20T22:49:51.436+01:00Aquesta és una gran recepta extreta d'un gran ...Aquesta és una gran recepta extreta d'un gran llibre;)Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-50686866216342148322012-03-20T22:46:25.003+01:002012-03-20T22:46:25.003+01:00un clasico irresitible,muy bueno
petoun clasico irresitible,muy bueno<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-8736716924833410032012-03-20T20:33:10.957+01:002012-03-20T20:33:10.957+01:00I per Quaresma, bacallà, és clar!! :D Té una pinta...I per Quaresma, bacallà, és clar!! :D Té una pinta boníssima, i molt autèntica, amb l'ou i tot!! Mmmm!! :D<br /><br />Un petoneeet!!Annahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-32322742487868795682012-03-20T19:47:11.775+01:002012-03-20T19:47:11.775+01:00fa abys que a casa no fem quaresma, però la recept...fa abys que a casa no fem quaresma, però la recepta m'encantaLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-17947217022121309322012-03-20T19:07:23.742+01:002012-03-20T19:07:23.742+01:00Me ha gustado mucho esta forma de hacer el bacalao...Me ha gustado mucho esta forma de hacer el bacalao.<br /><br />PetonsMaria Pilar-COCINICAhttps://www.blogger.com/profile/01572815305407562555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-31753045010338458072012-03-20T18:05:47.679+01:002012-03-20T18:05:47.679+01:00El bacallà de quaresma el feia la meva avia i el r...El bacallà de quaresma el feia la meva avia i el recordo boníssim, però fa molts anys que no n’he menjat, amb el teu permís em guardo la recepta, el faré per setmana santa.<br />Te una pinta fantastica <br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-91321431012067797882012-03-20T17:21:44.127+01:002012-03-20T17:21:44.127+01:00M'agrada aquest contrast del bacallà amb el do...M'agrada aquest contrast del bacallà amb el dolç de les panses.<br />Una recepta a tenir en compte.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-10583682782047233822012-03-20T16:52:22.630+01:002012-03-20T16:52:22.630+01:00Tot un clàssic , però bonissim.
petonsTot un clàssic , però bonissim. <br />petonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.com