tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post198734759814111654..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: ESPÀRRECS ARREBOSSATS AMB BEIXAMEL D' AMETLLES ANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-54683940925496853282013-08-14T21:41:41.648+02:002013-08-14T21:41:41.648+02:00Hola Raquel,
Gràcies per visitar el meu blog!!
Po...Hola Raquel,<br /><br />Gràcies per visitar el meu blog!!<br />Pots fer servir farina d' ametlla o ametlles torrades triturades (crec que és millor). jo també he fet servir les dues opcions i amb les ametlles torrades i triturades es nota més el gust. <br />Mentre vas remenat la beixamel i afegint la llet ja es fa coent, un cop espessida al gust, l' hi pots deixar uns minuts més si vols, però ja està feta ( mai paris de remenar perquè es poden fer grumolls). Espero que t' hagi ajudat!!. ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-88162932350799966802013-08-13T22:48:14.537+02:002013-08-13T22:48:14.537+02:00Hola Anna,
acabo de fer la teva recepta i m'h...Hola Anna,<br /><br />acabo de fer la teva recepta i m'ha sorgit un dubte durant l'elaboració. Veig que a la recepta no parles de deixar coure la beixamel. Representa que n'hi ha prou amb la cocció de la farina amb la mantega? I en segon lloc, s'ha d'utilitzar farina d'ametlles o ametlla picada? És que he utlitzat ametlla molta i trobo que no s'hi nota prou.<br />Moltes gràcies i de ben segur que la tornaré a fer, millorada amb els teus consells!Raquelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-77409106043065024752013-05-26T20:47:27.887+02:002013-05-26T20:47:27.887+02:00Trobo que és un plat exquisit... i és que la Mirei...Trobo que és un plat exquisit... i és que la Mireia té unes receptes fabuloses. Gracies per posar-la en pràctica!!!<br />felicitats, ténen una pinta meravellosa.<br />petonets.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-69259897473430567452013-05-22T13:18:11.511+02:002013-05-22T13:18:11.511+02:00Una molt bona idea, diferent i original de menjar...Una molt bona idea, diferent i original de menjar esparrecs que te una pinta boníssima!<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-15476650039948396682013-05-19T19:36:48.735+02:002013-05-19T19:36:48.735+02:00bona idea... tenen una pinta esplèndida!!bona idea... tenen una pinta esplèndida!!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-65392221006638466812013-05-17T18:59:49.459+02:002013-05-17T18:59:49.459+02:00Passa't pel meu blog. Tens un detall d'una...Passa't pel meu blog. Tens un detall d'una seguidora anònima que deixa de ser-hola colometahttps://www.blogger.com/profile/15055944280802869991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-65935435908355347952013-05-17T16:39:07.064+02:002013-05-17T16:39:07.064+02:00Que buenos tienen que estar. Cuándo puedas pásate ...Que buenos tienen que estar. Cuándo puedas pásate por mi blog que he dejado una cosita para ti, espero que te guste. Esta en Premios-Premio otorgado por Pepi. Besos y feliz día.<br />Carmen<br />http://huevoypelao.blogspot.com.esAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02575617145616056647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-3930189663905236882013-05-15T00:01:58.753+02:002013-05-15T00:01:58.753+02:00Anna; Una manera, diferent de menjar els espàrrecs...<br /> Anna; Una manera, diferent de menjar els espàrrecs, amb aquesta salsa d'ametlles.<br /> Salutacions Anna¡¡ :O) :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-88602164710131408522013-05-13T23:29:39.177+02:002013-05-13T23:29:39.177+02:00Al meu blog hi ha un regal per-tùAl meu blog hi ha un regal per-tùlolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-62605169937781349902013-05-13T21:07:33.621+02:002013-05-13T21:07:33.621+02:00Quan tornis a preparar aquests espàrrecs....em con...Quan tornis a preparar aquests espàrrecs....em convidaràs??? Mmmmmm...què bons!!!<br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-47793867885405059272013-05-13T14:30:08.146+02:002013-05-13T14:30:08.146+02:00mmmmm com m'ha agradat aquesta beixamel d'...mmmmm com m'ha agradat aquesta beixamel d'ametlles!!!ESTONES LLIUREShttps://www.blogger.com/profile/14840546040330416737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-45599458876373027152013-05-13T14:29:59.283+02:002013-05-13T14:29:59.283+02:00mmmmm com m'ha agradat aquesta beixamel d'...mmmmm com m'ha agradat aquesta beixamel d'ametlles!!!ESTONES LLIUREShttps://www.blogger.com/profile/14840546040330416737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-71327985608472771952013-05-13T12:23:57.088+02:002013-05-13T12:23:57.088+02:00Els espàrrecs arrebossats no els he menjat mai, pe...Els espàrrecs arrebossats no els he menjat mai, però veien el plat donen ganes de provar-los<br />Petons <br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-12113387854716334702013-05-13T08:54:23.768+02:002013-05-13T08:54:23.768+02:00el arrebossat moltbo! tenen molt bona pinta i la s...el arrebossat moltbo! tenen molt bona pinta i la salsa... hmmmm<br />feliç setmana!Silvia TChttps://www.blogger.com/profile/16552915033787631590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-929930596347632252013-05-13T07:39:12.980+02:002013-05-13T07:39:12.980+02:00Aquesta recepta de la Mireia no l'he provat, p...Aquesta recepta de la Mireia no l'he provat, però sent seva segur que té l'èxit assegurat. I amb espàrrecs frescos encara més bona, segur!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-22914091617583148562013-05-13T00:26:09.630+02:002013-05-13T00:26:09.630+02:00M'agrada la recepta, es una bona manera de men...M'agrada la recepta, es una bona manera de menjar el espàrrecs de llauna d'una manera diferent.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-59186039461591678882013-05-13T00:25:24.722+02:002013-05-13T00:25:24.722+02:00Una manera distinta de comer espárragos. El plato ...Una manera distinta de comer espárragos. El plato tiene una pinta genial.<br />Besosmariatemhttps://www.blogger.com/profile/06107472782401058218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-86838016123902152752013-05-12T22:53:10.882+02:002013-05-12T22:53:10.882+02:00un plat de diumenge, zencill y deliciósun plat de diumenge, zencill y delicióslolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-25707339932644768042013-05-12T21:50:11.218+02:002013-05-12T21:50:11.218+02:00M'agraden els esparrecs, però així arrebossats...M'agraden els esparrecs, però així arrebossats no els fet mai. Am esparrecs verd també han de quedar molt bons. <br />petonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-15986081052666965782013-05-12T21:10:24.851+02:002013-05-12T21:10:24.851+02:00Un primer plat de diumenge noia..que bons deuen se...Un primer plat de diumenge noia..que bons deuen ser aixi torradets....<br />petonets.mamiluhttps://www.blogger.com/profile/12032683501983584516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-16447766401336002982013-05-12T21:08:39.989+02:002013-05-12T21:08:39.989+02:00muy original el rebozado y la bechamel de almendra...muy original el rebozado y la bechamel de almendras,buena pinta tienen<br />bona setmana<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-86404929217904657482013-05-12T20:56:19.020+02:002013-05-12T20:56:19.020+02:00Mai els he arrebossat... i tenen bona pinta, m'...Mai els he arrebossat... i tenen bona pinta, m'apunto la recepta!<br /><br />PTNTS DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com