dimecres, 18 de maig del 2016

ADAPTACIÓ DEL PA AMB TOMÀQUET I LLANGONISSA


Aprofitant que les llangonisses que vam fer a casa fa un parell de mesos ja estan al punt, he preparat aquests vasets per estrenar el llibre del Pep Nogué "Cuina amb denominació d' origen" que és d' on ha sortit aquesta idea tan fantàstica, i que jo he adaptat una mica als gustos de casa nostra.


INGREDIENTS

2 llesques de pa de pagès
200 grs. de llangonissa tallada
2-3 tomàquet madurs
sal en escames
oli d' oliva extra verga
unes fulles d' alfàbrega 


PREPARACIÓ

Tallem les llesques de pa a daus i els torrem al forn. Els reservem.
Traiem el budell de la llangonissa i la tallem també a daus. Reservem.
Fem el mateix amb el tomàquet, tot retirant les llavors , i l' amanim amb oli i les fulles d' alfàbrega picades. Ho guardem tapat amb film a la nevera.
En el moment de servir, ajuntem el tomàquet, la llangonissa i el pa i els disposem en 4 vasos o bols. Hi posem un raig d' oli per damunt i unes escames de sal.